AKTUELNO

U toku su poslednje pripreme za najveći talent show na novoj televiziji koja će pomeriti medijske standarde.

Željko Mitrović, vlasnik Pink Media Group – ružičaste imerije koja ne staje sa svojim širenjem i novim projektima, oglasio se na svom Instagram profilu i sa svojim vernim pratiocima podelio ono što se sa nestrpljenjem čekalo. Mitrović je još jednom potvrdio, kako on kaže – nuklearni medijski udar na televizijsko tržište Srbije. Prva stvar kojoj smo svedočili, bila je potpisivanje ugovora o prelasku na TV PINK „Grandovih zvezda“, „Praktične žene“ i drugih formata sa Tv Prva. Sada je najavio i kada počinje sa radom Insta Tv, ali i talent show „Prvi Bend Srbije“ po kom će ova televizija se pamtiti.

Foto: Printscreen /Instagram/Ž. Mitrović

“Insta Tv kreće sa radom 28. oktobra u 18h. U toku su poslednje pripreme za najveći talent show, “Prvi Bend Srbije”, koji će biti okosnica programa Insta Tv televizije, a u kojem će 18 devojaka i 18 muškaraca, svake nedeljeu različitim kombinovanjem napraviti 6 bendova sa po 6 članova i svih 6 dana u nedelji se pokazivati televizijskom auditorijumu koji može preko Instagrama biti interaktivan sa učesnicima! Show traje 4 meseca!” – rekao je Mitrović.

Foto: Printscreen /Instagram/Ž. Mitrović

Talentovani mladi ljudi, kroz najveće muzičko takmičenje u regionu, napokon imaju svoj prostor da se izraze i da pred kamerama prikažu talenat, upornost, virtuoznost, timski duh, scenski nastup, kreativnost, ali i šarm koji ce osvojiti srca publike. Pred kretivcima, koji žele svoj talenat da podele sa milionima i život sa još 36 muzičara, je period od četiri meseca koji će im promeniti život zauvek!

Prijave su i dalje u toku i rok je do 20.10.2022. Ako želiš da budeš deo televizijske istorije - pošalji CV sa fotografijom i videom svog nastupa na mejl: prvibendsrbije@gmail.com . Postani baš ti član Prvog Benda Srbije. BUDI PRVI!

Foto: Printscreen /Instagram/Ž. Mitrović

Autor: S.P.

#Insta Tv

#Pink Media Group

#Prvi Bend Srbije

#talent show

#Željko Mitrović