AKTUELNO

Razvezala jezik!

U novom delu "Zadruge" voditelj Darko Tanasijević dočekao je Aleksandru Nikolić, a njih dvoje su porazgovarali o haosu koji je nastao zbog afere "Čokoladica", koji trese Belu kuću.

Svašta si nešto zavrtela oko sebe poslednjih dana... Šta si planirala da uradiš i kakvu zvrčku si htela, a šta si nabacila sebi na leđa? - pitao je Darko.
Sebi sam nabacila tri ili četiri ozbiljna rata. Bilal je svaki put u meni tražio potvrdu kad hoće da napravi nešto sa nekom devojkom, očima je to radio. Gleda u mene, ali on gleda u svaku devojku. Osetiš da neko pilji u tebe, ja osetim i kad Maja gleda u mene. On gleda i traži potvrdu kad nešto hoće da napravi. Prethodna žurka, kad je bio sa njih pet, rekao je da će da napravi haos i nekako je mene obavestio o tome. Ja sam mislila da je spustio loptu sa mnom, pa sam mislila da ću da ga teram da pravi glupsti - pričala je Nikolićeva.
Je l' si htela Maji da napakostiš? - pitao je Darko.
Da. Ja sam htela da oni uđu u vezu, htela sam da ga pridobijem i da ga imam kao nekog ko može da mu kaže šta ra radi, jer sam videla da to mogu sa njim. Htela sam da napravim zvrčku i spletku, ali sam samu sebe ukanalila, tako da mi to ne ide od ruke - dodala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari kažu da možda simpatišeš Bilala - dodao je Darko.
Ja sam im dala pravo da tako tumače to, svojim ponašanjem i potezima - rekla je ona.
Šta misliš na koji način Dejan gleda na ovu situaciju? Približavaš se osobi koja je Dejanov neprijatelj - upitao je Darko Tanasijević.
Ne može biti neprijatelj jer je on smešan za Dejana. On može samo da ga pljuje da bi pridobio pažnju, što mislim da je njegov cilj. Mislim da Dejan može da ga reši u tri rečenice. On spominje Dejana jer zna da je zvučno, pa sve radi ciljano. Ispalo je da se on meni sviđa, ali ja poznajem Dejana i znam da mene Dejan poznaje najbolje. Ja sam takva, ćućorim sa Milicom, smišljamo neke planove. Ja sam se uplašila jer znam kako funkcionišu situacije za stolom, kad ljudi ustanu i to ode u eter, stvore se teorije. Nisam htela da se oseti kao prošle godine. Ja da sam se zaljubila, ustala bih i rekla: "Zaljubila sam se, Dejane, raskidam - nastavila je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si krivila druge zadrugare da žele da ti pokvare vezu sa Dejanom, a možd si sama radila neke stvari - dodao je Darko.
Da, ali i oni su to radili. Marko, Ćertić, rekli su kako gledam u Zvezdanov polni organ. To nikad nije došlo do mene. Oni su čekali nešto najmanje, ali kažem da sam ja kriva za sve. Dejan i ja smo mnogo prošli i on me poznaje bolje od rođene majke
Zbog čega se sa Bilalom tajno spušta lopta, a ne na otvoren način?
Zato što znam da su pričali da je to najjča priča za rijaliti i nisam htela da me povezuju sa njim. Nisam htela povezivanje, a ni da Maja zna da sam ja dobra sa njim. On je ološ, ali je dobar za rijaliti

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ćeš sa njegovim tvrdnjama da sebe vidiš u Sarajevu? - pitao je Darko.
Rekla sam kad ga vidim da ću mu uvek reći da donese 10 ćevapa za sto. Kad god mi se obrati tražiću i samo tako može da komunicira, da mi donese nešto za sto jer je on ispod mene. Budalaštine su da ću se videti u Sarajevu, ne znam ni kad sam to pričala. Ja nikad nisam bila u Sarajevu - rekla je Aleks.
Da li je ova situacije poljuljala tvoj i Miličin odnos? - pitao je Darko.
Trenutno se osećam kao da nemam nikog svog ovde. Milica je moja drugarica... Ja nju da sam htela da namestim nikad ne bih rekla da lažem, rekla sam posle dan kad sam se smirila, a mogla sam da ćutim i da vrtim ovu priču. Bilo mi je čudno što je šetala sa Bilalom jer ona je bila neko moj i bilo mi je čudno da šeta sa njim kojeg poznaje mesec dana - govorila je Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Sinoć je stala na stranu Miljana Vračevića? - dodao je Darko Tanasijević.
Jeste, komentarisala je objektivno. Ona može da se ne slaže sa mnom, iako je moja drugarica - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.