AKTUELNO

Ovo joj je trebalo, tako smatra Anđelo.

Maca Diskrecija i pevačica Teodora Džehverović, nakon izbacivanja, sinoć su ušle u raspravu, a onda i u veliku svađu. Sve je krenulo, kada su se ove dve zadrugarke u isto vreme našle u kuhinji. Pevačica je tražila od Diskrecije da izađe, jer je "prljava".

Foto: RTV Pink

Ti si sva veštačka. Ja sam zaradila silikone! Ti si rekla da ako ti Ćazim da pare, da ćeš ih ugraditi, ali ti nije dao novac! - branila se Maca.
A znači mesec dana se j*beš, da bi dobila silikone. Gde ti radiš Maco, ko te voli, ko te sluša? - pitala je Teodora.

Foto: RTV Pink

Idi druži se sa tajkunima, koji te plaćaju jeftino! - uzvratila je Diskrecija.

Foto: RTV Pink

U raspravu su se umešali pevačica Zorana Stefanov i maneken Anđelo Ranković, koji je Maci doneo ono što, kako je sam rekao, Diskrecija zna najbolje da koristi - krastavac. To je iznenadilo glumicu Žižu Stojanović, zbog čega je očitala lekciju zadrugarima, koji su se svađali u tom trenutku. Međutim oni su nastavili.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Meni nije potrebna bebisisterka, pogotovu ne da mi je Ćazim šalje, ne želim da živim na njegov račun! - rekla je Maca Teodori.
Bebisiterka! Ološu prljavi! Ostavljaš tamo prljave uloške! Ne blamiraj se više - odgovorila je Teodora.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Bora Santana je skočio da brani Macu Diskreciju, zbog čega su ga ostali zadrugari kritikovali. Šta se još dešavalo, imate priliku da pogledate u video prilogu, koji je u nastavku teksta.

PROČITAJTE: SKOČILA NA STO I PRIZNALA: Ja sam Slobina LJUBAVNICA, a on je GEJ! Zbog ovoga je nastao HAOS u Zadruzi! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Anđelo Ranković

#Maca Diskrecija

#Rijaliti Zadruga

#Ćazim Osmani

'