AKTUELNO

Pevač je konačno konkretno odgovorio na pitanja.

Aca Lukas je potvrdio da je prekršio zabranu prilaska supruzi Sonji Vuksanović, ali tvrdi da mu bez obzira na to ne pada na pamet da se pomiri sa njom.

Pevač kaže da nije licemer koji će progutati sve što je ružno rekao o njoj, već objašnjava da su zajedno išli u Nemačku kako bi mu ona sredila papire koji su mu neophodni za boravak u toj zemlji.

Foto: TV Pink Printscreen

- Bili smo zajedno u Nemačkoj kako bih ja produžio papire za boravak u toj zemlji. Sonja ima nemačko državljanstvo, pa sam preko nje lakše dobio doživotni boravak u njihovoj zemlji. Pošto smo nas dvoje i dalje u braku, ona je ispala toliko korektna da mi je pomogla da preko nje lakše to završim. Učinila mi je - kaže Lukas i dodaje:

- Da bih produžio papire, ona je morala da se pojavi sa mnom, i to je jedini razlog zašto smo zajedno otputovali. Ja bih boravak svakako dobio, ali sam zbog nje izbegao ozbiljnu peripetiju.

Na pitanje da li postoji mogućnost da ponovo žive zajedno pevač je odgovorio u svom stilu.

Foto: Instagram

- Postoji velika mogućnost da izbije treći svetski rat, da udari kometa u Zemlju, a ti me pitaš o meni i Sonji u sitna crevca. Pomirenje nam nijednog momenta nije bila tema. Nema govora da ponovo živimo zajedno. Dogovorili smo se da se ponašamo kao civilizovani ljudi, jer imamo zajedničko dete i to je to. Pre svega, ja nisam licemer da se sada mirim sa njom posle svega. Stojim iza svake svoje izgovorene reči, kao i ona. Šta je bilo, bilo je, šta smo rekli, rekli smo, idemo dalje -

Aca tvrdi da su njih dvoje sada u dobrim odnosima zbog ćerke Viktorije, koja im je važnija od svih nesuglasica koje su imali.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: UPLAKANA I U MODRICAMA: Šta se dogodilo NAŠOJ GLUMICI?! (FOTO)

- Sve što radimo isključivo je zbog Viktorije, jer je ona jako vezana za mene. Nas dvoje smo zbog deteta uravnotežili odnose i nismo više u svađi. Dogovorili smo se da se razvedemo kao ljudi, sada kada su nam se ohladile glave i kada svako ima svoj život. Nema potrebe da budemo u svađi, da se tučemo ili bilo šta drugo - objasnio je Aca.

Autor: V. T.

#Aca Lukas

#Sonja Vuksanović

#pevač

'