AKTUELNO

Progovorili o onome što jači pol često krije!

U novom izdanju kultne emisije ''Magazin In'', Sanja Marinković ugostila je Zoricu Bunclik, Ljubinku Klarić, Zoranu Pavić, Dušana Kaličanina, ali i Damira Handanovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Na temu, šta je ono što muškarci najviše vole da pričaju kada nisu u ženskom društvu, glumac je otkrio svoj stav i priznao šta najčešće deli sa prijateljima ali i samom sebi.

Muškarci određene stvari, koje treba da su tajne, govore kako bi se pohvalili ili uvećali svoje nesigurnosti. Odmah bih rekao da sam ja prelep i predarovit, a to volim sa svima. To je neka valjda biologija, muškarci se više nameću i smatram da se više dokazuju, žene su dosta stabilnije - izjavio je glumac.

Foto: TV Pink Printscreen

Damir Handanović, progovorio je o onome što deli sa prijateljima, kada nema žena u okruženju, pa otkrio kako se bori sa manje lepim stvarima u svom životu.

Ne postoji ono čega se stidim... Kada se nađem sa ortacima, pričam o lepim stvarima, o sportu ili muzici. Za sve manje lepe stvari, našao sam mesto u svojoj glavi i negde sam ih spakovao. Da se razumemo, muškarci su ženama odavno ispričana knjiga - naveo je Damir.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: J. M. Đ.