AKTUELNO

Danas se navršilo tačno godinu dana otkako je preminuo čuveni srpski glumac Marko Živić.

Marko Živić preminuo je na današnji dan, 14. oktobra 2021. godine u 50. godini od posledica korona virusa. Živić je 8. oktobra hospitalizovan u KBC Dragiša Mišović zbog obostrane upale pluća, zbog čega su ga lekari priključili na kiseonik. Ipak, zdravstveno stanje mu se pogoršalo, zbog čega je tri dana pred smrt bio intubiran.

Foto: E-Stock/Nenad Milošević

Glumčevi prijatelji i članovi familije položili su danas cveće na njegov grob i upalili sveće za pokoj duše, na prvom godišnjem pomenu od njegove smrti.

Inače, trinaest godina ranije, Živić je operisan od teške bolesti - tada mu je otkriven maligni kancer jednjaka i želuca, a najveća podrška bila mu je Nataša Pavlović, bivša supruga, sa kojom je u braku bio četiri godine. Nakon razvoda ostali su u prijateljskim odnosima, ali nikada nisu želeli da govore o razlozima koji su doveli do razvoda.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Nedavno sam joj čestitao rođenje drugog deteta. Nataša i ja smo bili prijatelji dok smo bili u vezi, a to smo i ostali posle razvoda. Čujemo se kada su praznici, Nova godina, rođendani. Kada se sretnemo, lepo popričamo. Mislim da je to normalno. Možda su neka tuđa iskustva traumatičnija, moje nije - izjavio je Živić pre nekoliko godina za „Blic“.

Markova neostvarena želja bila je da postane otac.

Neostvarena želja mi je da postanem otac. Znate, to je veliki profesionalni angažman, biti dobar otac, to sam naučio u svojoj porodici - rekao je Živić u jednom intervjuu.

Autor: pink.rs