AKTUELNO

Veliki šef priredio je iznenađenje za sve zadrugare.

U rijalitiju koji obara sve granice, Zadruzi, sinoć su održane nominacije koje su se loše završile po Milicu Dugalić i Dušana Zdravkovića, koji će se večeras boriti za opstanak u ovom impresivnom šou programu. Međutim, Veliki šef rešio je da pokaže svoju moć, te odlučio da se danas održe javne nominacije, koje su sve iznenadile.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, zadrugari su danas dobili zadatak da nominuju po tri ukućanina, a onaj koji bude imao najveći broj glasova pridružiće se Milici i Dušanu u večerašnjoj igri koja će odlučiti ko će ostati u rijalitiju. Svako od njih je morao da ustane i kaže svoje mišljenje.

Foto: TvPink Printscreen

Najveći šok za sve bila je nominacija Divne DNK, koja je nominovala Milana Miloševića i Boru Santanu, ali i svog muža!

...treći je Marko DNK jer ne mogu da verujem da si učestvovao u pljački - rekla je Divna i šokirala sve.

Foto: TvPink Printscreen

Kada su završili nominacije, odmah je stiglo novo pismo Velikog šefa, u kom im je saopštio da javne nominacije nisu vreme za pozdravljanje porodice i fanova, te da će morati ponovo da nominuju sve. Tada je došlo do sukoba Saške Karan i Mace Diskrecije, ali srećom nije došlo do veće svađe, pa je drugi krug nominacija mogao da počne. Mnogi zadrugari promenili su mišljenje, pa su ovog puta nominovali druge cimere u odnosu na prvi krug, što možete pogledati u videu ispod:

Ipak, na kraju ih je dočekalo veliko iznenađenje:

Dragi zadrugari, Jelena je dobila najviše vaših glasova. Jelena, kreni odmah do kapije kako bi preuzela svoju nagradu. Veliki šef ti je obezbedio vreme za uživanje - glasilo je pismo.

PROČITAJTE JOŠ: ANABELA ZOVE POLICIJU! Kija joj poslala preteću PORUKU: Nadam se da te je naš PRIJATELJ UPOZORIO! (FOTO)

Autor: N. Vujčić

#Nominacije

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - Nominacije

'