AKTUELNO

Opšti haos!

Aleks Nikolić je dobila reč od voditeljka Ivane Šopić, kako bi prokomentarisala odnos Bilala Brajlovića i Maje Marinković.

Ja sam sinoć koemntarisala celu ovu situaciju oko Bilala, Ane, Maje, Anite i tako dalje. Moje iskreno mišljenje je da je Bilal pun pogodak za ovaj rijaliti. Do tih devojaka je da li će biti sa tim muškarcem koji se sa jednom budi, drugom jede, trećom igra u kazinu. On je sknuo masku Ani Spasojević, Aniti...Svaka devojka koja misli da ne može imati više od ovoga, svakoj će skinuti masku. Njega boli uvo za sve njih - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko je ovde moralniji, Sanja ili Maja - pitala je Ivana.
Ono što smo videli kod Maje je da je rasturila brakove, dok kod Sanje nismo videli tako nešto - odgovorila je Aleks.
Setimo se prošle sezone, pre Dekija, Siki je ušla, pa je Viki doživljavala nervne slomove. Možda su im ti klijenti bili oženjeni, koji su dolazili u Bujanovac sa ličnom kartom. Nisam bila tamo, ali možda može Aleks da nam objasni. Mene su predstavljali mene kao svoje devojke, razvodili se zbog mene. Ona se prva umešala u moj odnos sa Jaškom. Car u Etnom selu spava sa njom u drugoj sobi, pa se vrati meni. Jesam ispala nemoralna milion puta - skočila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla da one govore o sebi - rekla je Aleks.
Mene niko nikada nije platio. Moj obraz nema cenu i oni to ne mogu da shvate. Greota je da se tako lepe devojke, prodaju za tako lepe pare - rekla je Maja.

Milica Veselinović je dobila reč.

Maja sada opet pokazuje da se ponovo iskompleksirala, ona se odbranila tako što je spominjala Aleksandrinu prošlost - rekla je Milica.
Ona mene podbada već par dana perfidno. Ja je (Sanja) nikada nisam vređala - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam da ne može Maja da se odbrani tako što će da napadne Aleksandru, zato ispada iskompleksirana. Što se tiče odnosa između Bilala i nje, složila bih se sa tim da se dečko sprda i zeza. Maja je sa njim zato što ima ponašanje kao Car. Ona je malo pre rekla, to sam joj pročitala sa usana da je isti Car - nastavila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su malo maloumni i glupi, pa ne mogu da prouče tu temu - rekla je Maja.
Kad smo već kod tog prozivanja, nemoj da ja krenem da nabrajam sve tvoje postupke. Nije problem što je Janjuš ostavio ženu, nego što šest meseci nije hteo da te prizna. Koji si ti veličina kada dečko ode u drugu sobu da je*e drugu devojku, pa se vrati tebi - rekla je Sanja.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.