AKTUELNO

Nije mogla da se sakrije.

Odnos Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore u rijalitiju koji obara sve granice, Zadruzi, zaintrigirao je javnost. Njih dve su, odmah po Jovaninom ulasku u ovaj impresivni šou program, završile u krevetu gde su se mazile i ljubile. Nakon toga, Matora je napisala pismo, do kog je portal Pink.rs ekskluzivno došao, u kom je rekla da je razume, te da između njih unutra neće biti ničega, ali da je "naje*bala" kada izađu napolje.

Foto: TV Pink Printscreen

Njihov odnos zaista se pretvorio u prijateljski, ali s vremena na vreme deluje kao da su im osećanja pomešana. Zato je sinoć, tokom emisije "Pitanja novinara" u Šimanovcima, novinar portala Pink.rs, Darko Tanasijević, rešio da ovu stvar istera na čistac i da natera Sanju da prizna sve:

Kada si ušla u Zadrugu, ponavljala si da imaš dečka napolju, pa da li možeš da nam kažeš nešto više o tome kakva je to veza? I ako imaš dečka, zašto se igraš sa Jovaninim osećanjima? - bilo je prvo što je Darko upitao.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam bukvalno dva dana pred ulazak raskinula sa dečkom, nije ni znao da ja ulazim ovde. On je veče pred ulazak doneo dve majice u kojima ću spavati ovde. Pričaćemo on i ja kad izađemo. Jovana i ja smo dobre prijateljice ovde, prija mi, ali je ne vučem za nos, ona zna kako se ja osećam i to je to. Ja sam svega svesna, ali mi prija sve to, njena pažnja, njeno društvo - odgovorila je Sanja.

Međutim, na pitanje da li bi između njih moglo da se desi nešto više od prijateljstva, Sanja se zbunila:

Ja nikad nisam imala vezu sa ženom, ali podržavam sve to, super mi je i strava. Ja sam zbunjena, iskreno, ali kako će i šta biti, videćemo - bila je iskrena Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Sloba OTVORIO DUŠU POSLE SVEGA I OTKRIO DETALJE SVOG BRAKA: Milion puta sam bio izdat! (VIDEO)

Da li će se između njih dve desiti nešto više ili će samo ostati drugarice, saznaćete ako ostanete uz Zadrugu:

Autor: N.Vujčić

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

#Zadruga - RTV Pink

'