AKTUELNO

Šta to krije?

Tokom emisije "Pitanja novinara" koja se emitovala sinoć u Zadruzi, saznali smo mnoge stvari o životima takmičara. Jedini predstavnik novinarske profesije u rijalitiju koji obara sve granice, Milan Milošević, ipak zna nešto što mi ne znamo.

Naime, novinara portala Pink.rs, Darka Tanasijevića, zanimalo je da li Milan zna nešto o Saški Karan što mi ne znamo:

Kada bi se desilo da zaratiš sa Saškom Karan, s obzirom na to kojim se poslom baviš, da li poseduješ pikanterije iz njenog života koje bi mogao da izneseš u javnost? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Milanu se ovo pitanje jako dopalo, a njegov odgovor je iznenadio sve:

Znam mnogo o Saški, iz njenog privatnog života. U svakom slučaju znam neke stvari, ali ne bih ih iznosio. Sve što je bilo negativno o njoj je već napisano. Možda su napolju kolege saznale nešto novo, pa su me preduhitrile sad.

Foto: TvPink Printscreen

Na ovu njegovu izjavu Saška nije ostala nema:

Kao što je Milan rekao, o meni se sve zna, ovo mi je peti, šesti rijaliti, Milan i ja sarađujemo godinama, ne znam šta bi moglo još da se napiše. Milan i ja smo dobri ovde, družimo se, svima to smeta, pa možda hoćete da nas zavadite. Meni odgovara njegova energija, lepo nam je ovde, mislim da će biti tako i do kraja.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Kristina Kockar UŽIVO U PROGRAMU SLOBI I LUNI poslala ŠOKANTNU PORUKU, pa priznala DA JU JE VARAO! (VIDEO)

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u videu ispod:

Autor: N.Vujčić

#Darko Tanasijević

#Milan Milošević

#Rijaliti Zadruga

#Savka Gazivoda - Saška Karan

'