AKTUELNO

Javio joj je u poslednjem trenutku da ulazi, ali mu nije verovala sve dok nije videla to na televiziji.

Devojka Filipa Đukića, koju je upoznao i zavoleo dok je boravio u Lisoviću tokom sedme sezone "Farme", pevačica Marija Ana Smiljanić, nije krila kada samo stupili u kontakt s njom da je bila šokirana kada je videla da je on ušao u "Zadrugu"

- Ne znam više ni ja da li sam dobro. Zatečena sam zbog onoga što se desilo, u šoku sam, nisam bila obaveštena da će Filip ulaziti niti da to planira. Mi smo se vukli bukvalno od Farme, svađamo se, mirimo se, veza nam je bila turbulentna. On je lud na svoj način, više puta sam bežala od njega, jer sam znala da to tako ne ide i onda sam navikla od njega da on bude tu i odjednom on uđe u Zadrugu i onda sam bukvalno bila u šoku dva-tri dana i još dolazim sebi - priznala je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, ona je upoznata sa razlozima zbog kojih je Filip odlučio da uđe u najgledaniji rijaliti u regionu.

- Mislim da je on malo dečko "flipnuo", on nije znao ni šta će sa poslom, ni šta će sa mnom i on je ušao, a da nije dobro ni razmislio. Najgore od svega je što sam ja u neizvesnosti, ne znam da li da čekam, ušla bih tamo i napravila bih havariju i, u neku ruku, nije mi svejedno ako bi se sad dohvatio sa nekom ribom, tako da sam bukvalnu u bunilu - objasnila je ona i dodala:

Foto: Instagram

- Ja sam njega čuvala kao malo vode na dlanu. Koliko god da sam bežala i to, on je uvek mene jurio. Sve što je bilo na Farmi, okrenulo se posle. Ja sam bila i verena dva dana, pa smo raskinuli, bacila sam prsten.

Ona priznaje da bi ušla u Zadrugu ako bude pozvana, ali da bi imala "taktiku i da ništa ne bi primala k srcu".

Foto: Pink.rs

- Borila sam se za tu ljubav i totalno se sve preokrenulo tim ulaskom tamo. I ja više ne znam da li da se smejem ili da plačem. Stvarno ne znam više šta milsim o njemu. Milsim, on je toliko gluposti pravio napolju, plakao, kukao, molio, kampovao, ali dobro, neću sad da iznosim prljav veš - kaže Marija Ana.

Na kraju je ispričala i da joj je Filip samo nekoliko sati ranije saopštio da ulazi u "Zadrugu", ali da mu nije verovala sve dok se to nije desilo.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: Majka Kristine Kockar se UKLJUČILA UŽIVO U ZADRUGU, pa upitala Slobu nešto zbog čega je PREBLEDEO! (VIDEO)

- On je u subotu pred ulazak bio čudan i takav je bio dva tri dana pre i kaže mi na dan kad je ulazio da ulazi u Zadrugu. Ali kad sam shvatila da stvarno ulazi, ja sam mu rekla:"Ako budeš ušao, to je to" i on meni na to:"Volim te, ako ne budeš shvatila neke stvari dok sam tamo, onda ništa". Ne mogu sad ni ja da pljujem po njemu, jer je ušao tamo zbog finansija, ali opet je to uradio džukački, jer ja to nisam zaslužila od njega i kad bi mi malo stao na žulj, ja bih pukla. I ovako trpim i gutam - završila je Marija Ana.

Autor: V. Tanacković

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

#Rijaliti Zadruga

'