AKTUELNO

Prvi put nakon vesti o njenom hapšenju, oglasila se transrodna pevačica Elektra Elit.

Ona još uvek nije želela da otkrije razloge zbog kojih je završila iza rešetaka, ali je najavila da će javnost o svemu obavestiti, direktno i bez uvijanja.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Dragi ljudi, to je što je! Pre svega želim da vam se zahvalim na ogromnoj podršci koju sam dobila od vas tokom ovih dana. Sve poruke, snimke, glasovne poruke, storije, tekstove koje ste mi uputili u znak podrške mi itekako znače i hvala vam od srca na tome. Sve detalje i informacije čućete blagovremeno lično od mene, bez ikakvih laži i uvijanja, kao i uvek do sada. Još jednom hvala vam svima od srca na podršci i vidimo se uskoro - poručila je Elektra uz pesmu "Ja sam odlično" Aleksandre Prijović.

Podsetimo, kako su pisali mediji, racija je upala u njen salon u Langstrasse i uhapsila transrodnu pevačicu sa tri devojke i dva muškarca, koji se navodno bave najstarijim zanatom kao ona. S obzirom na to da je prostitucija legalizovana u Švajcarskoj, oni nisu pali zbog toga, već se sumnja da je u Policijsku stanicu stigla anonimna prijava o nekoj, za sada, nelegalnoj radnji.

Foto: Pink.rs/A. Nikolaevna

Autor: D.T.