AKTUELNO

Damjan H. (23), kome je nedavno određen jednomesečni pritvor zbog sumnje da je pretukao suprugu Saru H. (19) u njihovom stanu u Beogradu, kako domaći mediji nezvanično saznaju, na saslušanju je izjavio "da nije tukao ženu'', već da ju je samo ''odgurnuo". Prema rečima našeg izvora, osumnjičeni je delimično priznao krivicu za nasilje u porodici.

Pink.rs sada donovi nove detalje slučaja, a kako saznajemo, sestre popularne tiktokere je pristigla na ispitavanje zbog krivičnog dela Nasilje u porodici, u postupku koji se vodi protiv njenog supruga, a kako su zakonski razlozi za pritvor prestali, Damjan H. je pušten na slobodu.

Foto: Instagram.com/uki_q

Sara je ovom prilikom ostala pri navodima krivične prijave, pridružila se krivičnom gonjenju i istakla imovinsko-pravni zahtev koji će naknadno opredeliti.

Imajući u vidu da je okrivljenom Damjanu H. pritvor određen iz razloga jer su postojale osobite okolnosti da će ometati postupak uticanjem na svedoka, u konkretnom slučaju na brutalnu prebijenu sestru tiktokerke i kako je ista ispitana u svojstvu svedoka, prestali su zakonski razlozi za pritvor, zbog čega je Drugom osnovnom sudu u Beogradu podnet predlog za ukidanje pritvora i predloženo da se prema okrivljenom izrekne mera zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa Sarom radi daljeg nesmetanog vođenja krivičnog postupka.

Foto: Instagram.com/uki_q, Instagram.com/Privatna arhiva

Autor: P.R.