AKTUELNO

U toku su poslednje pripreme pred venčanje sina crnogorskog biznismena na kom će biti čak 1.000 zvanica.

Crnogorski biznismen Brano Mićunović ženi sina Đorđa, koji sa izabranicom Zoranom Mandić ima sedmomesečnog sina Danila. O ovoj svadbi priča se već mesecima, a zakazana je za 4. novembar u jednom hotelu u Bečićima. Kako se spekuluiše, Mićunović će za ovo veselje izdvojiti oko 500.000 evra!

Foto: Instagram

Na veselju će nastupiti mnogi proslavljeni pevači među kojima su Šaban Šaulić, Sergej Ćetković, Aca Lukas, Aco Pejović,  Aleksandra Prijović, Haris Džinović... Na svadbu je pozvana i Svetlana Ceca Ražnatović, kao gošća, ali će se sasvim sigurno latiti mikrofona, kao što je to učinila 28. marta 2015. godine.

Foto: Kobra, E-Stock/Miloš Rafailović, Pink.rs

Mićunović je imao želju da istog dana uda ćerku i oženi sina. Međutim, kako sin i snaja tada nisu stigli da se organizuju, odlučili su da njihovo venčanje bude tek nakon rođenja unuka. Mali Danilo se rodio u martu i sada je pravo vreme za duplo slavlje. Doći će više od 1.000 gostiju, a pored prijatelja i porodice očekuje se da će veselju prisustvovati i državni vrh Crne Gore - kaže izvor blizak porodici Mićunović.

Da sve bude u najboljem redu pobrinuće se čak dve agnecije za organizovanje venčanja, a domaćini su svim gostima koji nisu iz Crne Gore obezbedili avionske karte, mesta za usidrenje jahti i prenoćište u luksuznim apartmanima.

Bečići i susedna Budva biće pod dodatnim obezbeđenjem, dok će pojedine ulice biti zatvorene kako bi svatovi mogli slobodno da se šetaju. Najskuplji cvetni aranžmani, pića i hrana sledeće nedelje stižu u Crnu Goru, gde će se održati dugo najavljivano veselje.

Pročitajte još: PALO POMIRENJE: Sonja i Lukas se tajno sastali u Nemačkoj!

Pink.rs

#Aleksandra Prijović

#Branislav Mićunović

#Svetlana Ceca Ražnatović

#pevačica

#svadba

'