AKTUELNO

Obeležila teritoriju, pa joj za to "stigla nagrada"

Zadrugari su večeras birali najlicemerniju osobu koja se nalazi među njima. Odlukom većine ta "titula" pripala je Maci Diskreciji. Nakon toga, stiglo je pismo Velikog šefa, koji je obavestio sve, koju je to nagradu ova ukućanka dobila.

Foto: RTV Pink

Dragi zadrugari, večeras ste birali najlicemernijeg među vama. Maco, zadrugari su većinom glasova odlučili da si ti najlicemernija osoba, a Veliki šef ti čestita na ovoj ne tako zavidnoj tituli. Veliki šef veruje da svaka titula zaslužuje nagradu.

Kada je čula ovo, Maca je počela da vrišti, jer je bila presrećna što će dobiti bonus od Velikog šefa. Međutim, ovonedeljni vođa Marko Miljković, nije do kraja pročitao pismo, pa je nastavio.

Foto: RTV Pink

Nadamo se da se sećaš šta si noćas radila pored telefonske govornice, a isto tako se nadamo da govornica nije mesto za to. Kako se dvorište Zadruge ne bi pretvorilo u javni toalet, Macina nagrada je veoma važna. Maco, odmah ćeš otići i očistiti govornicu i prostor oko govornice. Budi pažljiva, zbog kablova i struje kojih tamo ima, jer ukoliko vodom pokvariš govornicu, Veliki šef je sigurno neće popravljati, a vi nećete telefonirati. Uživaj u nagradi i još jednom čestitke na tituli, Veliki šef!

Foto: RTV Pink

PROČITAJE: ODVRATNO? Maca izvršila nuždu NASRED DVORIŠTA, a za njom i ON! (VIDEO 18+)

Kada su čuli šta je radila oko govornice, zadrugari su ostali šokirani, a Saška Karan je otkrila i kako je videla Macu, koja je svoje potrebe izvršavala u dvorištu. Maca je odmah krenula da čisti ono što je uprljala, a od Jelene Golubović dobila je "savet" kako bi bilo idealno da pokvari govornicu.

Foto: RTV Pink

Bože, kakva nagrada! Nisam se nadala ovoj nagradi - govorila je Maca, dok je čistila govornicu.

Kako je izgledalo čišćenje i da li je Maca namerno polila kablove, kako bi uništila do kraja govornicu, pogledajte u video prilogu.

Autor: S.K.

#Maca Diskrecija

#Marko Miljković

#Rijaliti Zadruga

'