AKTUELNO

Mlada TikTokerka i pevačica Ariza pred RED TV kamerama govorila je o svom uspehu, ali i otkrila ko joj je najveća podrška.

U novom izdanju emisije „Whatzuuuuup“ gledaoci uvek su obavešteni o najaktuelnijim pričama o poznatima. Beograd je dobro znan kao grad pun dešavanja, a ekipa emisije „Whatzuuuuup“-a tu je da sve najznačajnije aktuelnosti pravovremeno isprati. Voditeljka Aleksandra Janoškov najavila je gledaocima RED TVa TikTokerku i pevačicu Minu Arizanović, poznatiju kao Arizu i njenu sestru Anju.

Mina Arizanović – Ariza cele prošle sezone bila je rezident pevačica emisije ”Ami G Show”, a ove sezone nastavila je da svojim sjajnim vokalom boji emisiju. Izbacila je i pesmu “Sedam gora” sa Gazda Pajom, a pred RED TV kamerama govorila je o svojoj karijeri i koliko je Beograd bio jak faktor u ispunjenju njenih snova.

“Sreća igra veliki faktor. Bukvalno je bitno da sam rođena pod srećnom zvezdom, na srećan dan u srećnom minutu. I mnogo truda i rada...Celo leto sam se pripremala za novu “Ami G” sezonu. Prekretnica u životu mi se desila kada sam odlučila da upišem fakultet godinu dana ranije, idem iz Leskovca – dolazim u Beograd i menjam svoj život iz korena. Krenula sam da radim u kafiću da skupim pare i to je bilo – Sada dolazim ili nikad! Napuštam školu...četvrtu godinu sam vanredno završila..Dolazim u Beograd i ja moram da uspem. Kraj, tačka. Nema sledeće godine, ako dođe do toga, ja ću da se ubijem do tad...” – objasnila je Ariza.

U sestri Anji vidi najveću podršku i oslonac, i ona je neko u koga najviše ima poverenja.

Šta je Anja rekla o Arizi, ali i svom proboju na mrežama - možete saznati u emisiji „Whatzuuuuup“ na RED TV Youtube-u . Emisiju „Whatzuuuuup“ možete gledati svakog radnog dana u 12 časova i 14:30 časova, kao i vikendom od 10 časova i 14:30 časova na RED TVu.

Foto: Privatna arhiva

Autor: S.P.

#Aleksandra Janoškov

#Biće sve u REDu

#Red Tv

#Whatzuuuuup emisija