AKTUELNO

Svaka je želela da odbrani svoj stav, a onda su sevnule varnice.

Autorka i voditeljka emisije "Magazin in" Sanja Marinković ponovo je odabrala sjajno društvo za novo izdanje svoje emisije, koje je na programu u subotu 21. oktobra u 17 sati na Televiziji Pink. Iako ništa nije ukazivalo na to, u studiju su sevnule varnice između folk pevačice Indire Radić i Vesne Dedić, poznate voditeljke, spisateljice i novinarke, koje su se posvađale pred TV kamerama.

Foto: TvPink Printscreen

- Zašto se opraštaju velike prevare?! Pa, zato što velika ljubav postoji - objasnila je folkerka kada se pokrenula priča o prevarama, a njeno izlaganje odmah je prekinula Vesna, koja je više puta ponovila da to nije tačno.

Foto: TvPink Printscreen

To je Indiru iznerviralo, pa je nastavila da joj protivureči povišenim tonom.

- Jeste! Mnoge žene i muškarci su oprostili prevaru, ja znam - nastavila je Indira, koju je ponovo morala da prekine vidno iznervirana Vesna.

Foto: TvPink Printscreen

- Ne možeš voleti nekog ko te je prevario i ko je bio bezobrazan prema tebi - objasnila je ona, a rasplet ovog konflikta videćemo već ove subote na Televiziji Pink.

Osim Indire i Vesne, popularna voditeljka ugostila je i mladu glumicu Mirku Vasiljević, modnog kreatora Sašu Vidića i predsednika Opštine Palilula Aleksandra Jovičića, a deo onoga što vas očekuje u subotu u 17 sati pogledajte u video-snimku:

Foto: TvPink Printscreen

D. T.

#Indira Radić

#Magazin In

#Sanja Marinković

#Svađa

#Vesna Dedić

'