AKTUELNO

Ne želi ništa da krije!

Glumica Anja Mit nedavno je uplovila u bračne vode sa svojim partnerom Ognjenom Vesićem, a o njihovom venčanju brujali su svi domaći mediji.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Anja i Ognjen zakleli su se jedno drugom na večnu ljubav 5. septembra, a ovim povodom nakon crkvenog venčanja, izgovorili jedno drugom sudbonosno "da" i pred matičarem, a onda su upriličili veliku proslavu za veliki broj zvanica. 

Anja je nakon gala slavlja progovorila o prvim danima bračnog života.

Mislim da ozbiljnost dolazi vremenom. Možda vam delujem tako, ali sigurno za mesec dana ne mogu da se promenim. Istina je da sam srećnija, ispunjenija i smirenija – počela je Anja.

Foto: Instagram.com

Ljudi nas još uvek zovu i ono što je posebno važno, kažu mi da nikada nisu videli srećnije i veselije mladence. To je svadba kakvu sam želela i o kojoj sam maštala. Da počnemo od pripreme, pa do muža što je najvažnije, pa onda do celokupnog slavlja. Nadam se da ću tako srećna i nasmejana biti uvek!

Anja je ovom prilikom progovorila i o potomstvu, tvrdeći da je beba još „na čekanju".

To ne može stvarno da se planira. Očekivala sam takvo pitanje. Da to sve mi znamo, bili bi androidi, ali kad bude, svi će znati. To svakako ne može da se sakrije - zaključila je Anja.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: Pink.rs