AKTUELNO

Preplašen je zbog svega što mu se dešava.

Pop pevač Danijel Alibabić nedavno je napadnut na jednoj svadbenoj proslavi na kojoj je zabavljao goste - na njega je nasrnuo Podgoričanin N. V. koji mu je, bez ikakvog povoda, naneo telesne povrede.

Foto: Privatna arhiva

Danijel je mislio da će mu gost naručiti pesmu, a on mu je, zapravo, odgrizao deo uva i šakom udario u lice. Krv je šikljala na sve strane, a pevač je tada primetio da mu nedostaje deo uva, zbog čega je odmah hospitalizovan.

On je, takođe, podneo i prijavu protiv N. V. nadležnim organima, a nakon što je sanirao povrede i vratio se svom poslu, susreo se sa ozbiljnim strahom sa kojim je jedva uspeo da se izbori.

Foto: Printscreen Instagram

Pevao sam na 500 svadbi i u životu mi se nije desila ružna situacija, jer sam uvek nasmejan i raspoložen. Nedelju dana nakon incidenta ponovo sam radio svadbu i bilo mi je teško. Jednostavno, moj organizam je burno reagovao, a srce mi je nenormalno lupalo. Znao sam da ljudi ništa neće primetiti jer sam odglumio da sam dobro, ali kada bi mi neko prišao, doživeo bih ozbiljan stres. Iskreno se nadam da tako mora i da će na sledećem nastupu biti mnogo bolje - iskren je bio pevač koji je, uprkos svemu, smogao snage da se vrati nastupima.

Pink.rs

#Danijel Alibabić

'