AKTUELNO

Evo šta su izveli!

Ekipa iz paba "Prijatelji" podelila se u dve grupe za večerašnju spektakularnu "Zadrugoviziju", a pesmom "Plavi slon", koju u originalu izvodi grupa Twins, večeras se predstavljaju Tamara Ćosić, Aleksandra Momčilović, Emil Kamenov i Danijel Denić.

Foto: TV Pink Printscreen

Emil je izašao i stao na scenu kao obezbeđenje, a Tamara, Aleksandra i Deni su pevali. Svi su bili obučeni kao reperi, ali im je falilo energije na bini, što će im žiri sigurno zameriti.

Foto: TV Pink Printscreen

Nastup ove grupe možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Nakon nastupa, usledili su komentari stručnog žirija.

Foto: TV Pink Printscreen

Hteo sam da vam pomognem kad je deo Ere Ojdanića, svi znaju da ga mrzim, šalim se. Slatko se obučeni, sladak osmeh. A ti, ti komičar, ti si me razočarao... Šta si uradio ovde, ništa. Očekivao sam mnogo jače. Emile, svaka čast, stojiš super, vidi se da stojiš na vratima. Što više pričaj bugarski, kad se iznerviraš, plačeš od smeha. Vas dve ste slatki kao medovi - rekao je Gastoz.
Solidno, prijatno je bilo slušati, jedino što je neko imao ulogu, a neko ne. Emil je mogao bar nešto... Devojčice bile dobre - dodala je Goca Božinovska.

Foto: TV Pink Printscreen

Curice su slatke. On i kad stoji je zanimljiv, kad propriča, to mi je hit. Ima tu neku facu, malo drugačiji, baš si mi za rijaliti. Pričaj, volimo da te slušamo. Da li si našao sat? Ko ti je ukrao? - pitala je Iva Grgurić.
Nisam. Kažu da je Uroš, ali ne mogu da tvrdim. Taj sat imam osam godina, simbol prvog rijalitija u kom sam pobedio - odgovorio je Emil.

Foto: TV Pink Printscreen

Bili ste mi kao đaci pred raspust. Lepo otpevali, nekad niste ušli kad treba... Emile, ja mislim da je tebe Maja popala za doručak. Kako te je pojela, tako te više nema. Jako si zanimljiv. Otkad nema Maje, nema ni tebe. Iva, ti voliš te sa tetovažam, jedan se malopre javio - rekla je Sanja Stanković.
Ne, imao je previše, otpiljila sam ga, sad volim golo - dodala je Iva.
Ja znam ko ti je ukrao sat, ne smem da kažem. Nemoj da se opterećuješ tim stvarima. Devojke, vas ne znam, budite zanimljive, to je to - poručila je Kija Kockar.

Foto: TV Pink Printscreen

Komentare žirija možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Autor: Pink.rs