AKTUELNO

Škakljive teme!

U novom izdanju kultne emisije "Magazina In", voditeljka Sanja Marinković ugostila je Darka Lazića, Dalilu Dragojević, Macu, Vanju Mijatović i Snežnu Dakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditeljka je emisiju otvorila jednom veoma škakljivom temom, koja je u današnje vreme sve zastupljenija, a to je mešanje pojmova se*sa i ljubavi. Ona je od gostiju tražila da otkriju šta im je prva asocijacija kad se kaže "moderni putevi ljubavi".

Poruka preko instagrama sa eksplicitnim pozivom na se*s. Dalila to nikad nije doživela, kladim se - rekla je Snežana Dakić.
Pa nisam, ja nisam odavde - rekla je Dalila.
Ljudi mešaju se*s i ljubav. U današnje vreme se imam utisak da prvo ide se*s, a onda ljubav, a iz iskustva možemo da kažemo da je mnogo bolji onaj put kojim idemo postupno - rekla je Snežana.
Po meni su ljubav, se*s i strast tri potpuno različite stvari - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Slažem se sa Snežanom. Sve krene preko društvenih mreža, prvo dolazi do se*sa, pa onda do ljubavi i zaljubljenosti - rekla je Dalila.
Moderni putevi ljubavi, dobar se*s na autoputu sa voljenim bićem - rekao je Maca.

Sanja je gostima otkrila da su trenutno najčitanije oblasti na forumima i generalno na internetu, se*s na jednu noć, se*sualne fantazije i se*sualne igračke. Gosti su iznosili svoje mišljenje zašto su ovo jedne od najčitanijih tema u poslednje vreme.

Bio sam nedavno u se*si šopu, i kad sam video kakvih sve di*da ima... - rekao je Maca.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M. M.