AKTUELNO

Ovo je trebalo da bude novi dom za Vidoja, nju i njihovu ćerku, ali je Ristovićeva prerana smrt poremetila planove.

Luksuzna vila koju su kupili Nikolina Pišek i njen pokojni suprug Vidoje Ristović stavljena je pre dva dana na prodaju, ali izgleda da se desio preokret!

Naime, na hrvatskom sajtu za nekretnine gde je oglašena prodaja vile sada stoji da je oglas neaktivan. Mediji iz regiona pišu da je Nikolina za samo dva dana našla kupca, ali kako se ona nije oglašavala, nije jasno da li je vila zaista prodata ili se vlasnica predomislila.

Foto: E-Stock/Danijel Milutinović

Nikolina je, inače, sa pokojnim Vidojem planirala da živi u ovoj vili, a kuću su, kako se navodi, kupili prošle godine. Samo nekoliko dana pre njegove smrti, voditeljka je pokazala da radovi i dalje teku.Za nju je potraživala 1,7 miliona evra, a planirani završetak radova je bio rezervisan za januar.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedinstvena kuća smeštena u Šestinama na mirnoj ulici sa prekrasnim pogledom i bazenom. Planirani završetak je u januaru. Opremljena je vrhunskim materijalima, alu stolarijom, grejanje putem dizalica toplina, podno grejanje postavljeno po celoj površini kuće, smart haus sistem, priprema za solarne panele - navodilo se u oglasu.

Nikolina je, posle suprugove smrti, ušla u veliki sukob sa njegovim ocem Mišom Grofom, koji je tvrdio da je voditeljka insistirala na tome da se renovira kuća u Zagrebu, da je htela Vidoja da "odvuče tamo" i da joj je uplaćivao po 100.000 evra.

Autor: Pink.rs