AKTUELNO

Pravi haos!

U toku su nominacije. Zadrugari večeras biraju između Danijela Višić i Sofije Une Manić.  Naredni koji nominuje je Zvezdan Slavnić:

Sa Danijelom imam korektan odnos. Ne pričamo puno, ali okej smo. Meni je krivo što nismo čuli šta se desilo pod tušem sa Tamarom i Aleksadnom, ali moram da kažem da mu zameram što je pljunuo Bakšu, ali mu je udarila na ego - rekao je Zvezdan, pa komentarisao Sofiju:
Ja što se tiče tih poruka ne znam jer ne koristim to. Ja sam od drugih osoba skapirao da si to slagala, ali delim mišljenje Mikija. Ostaviću nju - rekao je Zvezdan.

Foto: TV Pink Printscreen

Dakija poznajem od Zadruge 4. On je ženoholik, ali smatram da može mnogo toga da pokaže i bez žena. Sofiju sam ovde upoznao, ali moraću nju da nominujem. Danijela duže znam - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja moram da kažem da Sofija nikome nije ružno rekla niti loše odreagovala. Ona neće nikome da se zameri, neće nikome da odgovori. Mislim da će od nje biti nešto, ali žao mi je ako je Matora uzme pod svoje, biće svašta - rekao je Ivan, pa se prebacio na Danijel:
Danijel i ja smo imali super odnos kad smo se upoznali ali je rekao ovde da bi me prebio. Zbog toga šaljem njega - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.