AKTUELNO

Dragana Mirković teško podnela što joj se ćerkino ime provlači u javnosti.

Ćerka pevačice Dragane Mirković, Manuela Bijelić je pre nekoliko dana odlučila da se povuče sa društenih mreža i tim povodom se obratila svojim pratiocima, rekavši da više ne želi da čita priče o sebi, a onda se oglasila i Dragana koja je sve to teško podnela.

Možete misliti koliko joj je bilo teško kada je shvatila da je sada njena ćerka Manuela isto doživela. Manuela nije pevačica, ali je brzo dospela pod lupu medija i kada su krenule da se šire neistine, javno je rekla da gasi sve društvene mreže. Dragana najbolje zna koliko zla reč može da zaboli i jako joj je žao što sada njeno dete, ni krivo ni dužno, prolazi kroz isto ‒ navodi za domaće medije izvor blizak pevačici i dodaje:

Foto: Informer.rs, Pink.rs

Pametno je to uradila, šta će joj ta vrsta stresa. Zbog takvih nerviranja njena majka se razbolela. Dragana je godinama ćutala i gutala nepravdu i zato joj se javila bolest štitne žlezde. Dragana nije mogla da se povuče iz medija, ali njena deca to mogu kad požele i zato je Manuelina odluka zdrava i ispravna ‒ zaključuje izvor.

Autor: Pink.rs