AKTUELNO

Drama!

I tokom druge pauze za reklame Maja Marinković je penila od besa, ali ju je ovog puta iznervirao Ivan Marinković, a ne Uroš Ćertić, po kome je žestoko oplela kod Marka Markovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da verujem da se pecaš na Ivana Marinkovića - govorila je Maja.
Zato što je dvoličan - rekao je Marko.
Dvolična s*sa, dođe da se ogrebe za obrok. Kao, ja nemam stav. Imam veći stav nego oni, ćutao je kao p*čkica kad ga je kristijan nazivao Lignjoslavom. A što se mene tiče, sad možeš da pričaš sa Milicom. Mene boli uvo. Kad bih se od takvih... Daleko bih dogurala, ne interesuje me. On će nekome da kaže. Da bi imaos stav, mora da ima osećaj za svoju porodicu. Ne vidi svoje dete dve godine, to za mene nije čovek. To su klasični šibicari na ulici. Evo, Mikica je gospodin čovek, nije kao ovi šibicari. Nismo svi isti. Gospodin se ne služi niskobudžetnim udarcima. Ko meni može da kaže da nemam stav? Mnogo sam jaka, zato me mrze. Zamisli kakva bih bila da sam muškarac? Taki, što me napravi ovakvu, samo mi penis fali... Ne daj Bože da sam muško. Ja bih pomirila Takija i moju majku samo da naprave još jedno dete, ali plašim se da bi to bilo previše za ovaj svet - nastavila je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo, ako te vređa to što sam ti rekao da nemaš stav... Mića te je psovao, rekao da si k*rva. Da, Majo, nemaš stav. Ja posle toga ne bih pričao sa njim u životu - rekao je Ivan kad je čuo o čemu Maja pričam.
Ja imam stav i imam argumente - dodala je Maja.
Marka Miljan d*ka danima, ćuti. Isto ti, pokušavaš da nametneš svoj stav. Nemoj da pričaš o stavu kad ga nemaš. tebi su drugovi samo koji te hvale - nastavio je Marinković.
Čuvam glas zbog Zadrugovizije, možemo da pričamo u nedelju. Ja imam argumente, ali bi te zaboleli - odgovorila je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivan je samo rekao da Marko neće biti isti prema Maji, kao prema Ani - rekao je Lepi Mića.
Da, čim sam rekao, odmah: "Blavore, p*ši k*rac" - došao je Ivan kod Maje i Marka.
Dok nisi promenio ploču. Ako ja puno ne pričam, ne znači da ne vidim neke stvari. Druže, ta promena ploče... - odgovorio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Pristrasan si i kupiš poene preko mene, jer sam bila negativan lik - dodala je Maja.
Ja sam u ovome godinama, kakvi poeni - odgovorio je Ivan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.