AKTUELNO

Isplivali novi detalji nakon gala venčanja!

Sin pokojnog pevača Šabana Šaulića, Mihajlo Šaulić, prošlog vikenda se oženio izabranicom Marinom Velimirović.

Kao što smo već pisali, on je donedavno, kako su otkrili izvori iz Švajcarske, stanovao u hotelu koji je u blizini konzulata. Kako se datum venčanja približio, Mihajlo je tada otkazao smeštaj i iznajmio stan u kojem će živeti sa trudnom suprugom.

Foto: Instagram.com, Pixabay.com

Kako se dalje saznaje, novopečeni mladenci žele da urede stan po svom ukusu, pa su se stoga odlučili za nenamešten stan.

- Mihajlo i Marina nisu hteli da iznajme uređen stan. Oni će zajedničkim snagama sve urediti po svom ukusu. Sad im predstoji potraga za nameštajem i svim ostalim detaljima oko uređenja prostora gde će živeti u narednom periodu. Konzulat će mesečno za njihov stan da izdvoji do 5.000 franaka. Njih dvoje sledeće nedelje putuju za Cirih. Trenutno su još u Beogradu - priča naš izvor, pa dodaje:

- Svoj posao oko privatnog vrtića na Banovom brdu, čija je vlasnica, prepustila je svojoj rođenoj sestri. Logično, u nju ima najviše poverenja i uopšte se ne brine da će sve funkcionisati u najboljem redu, kao što je to bio slučaj - završava naš izvor.

Foto: Instagram.com

Podsetimo, Mihajlo Šaulić bavi se veoma odgovornim poslom. On je generalni konzul Republike Srbije u Cirihu i već izvesno vreme živi na relaciji Švajcarska-Beograd.

Njegova supruga Marina, koja je na venčanju uzela prezime Šaulić, rođena je na Ubu i odmalena je važila za pravu lepoticu. Ona je odrasla u prosečnoj porodici, a za privatni vrtić, čija je vlasnica, izborila se sama svojim radom.

Foto: Instagram.com/marina12_______

Autor: P.R.