AKTUELNO

Bivša zadrugarka MC Aleks odgovorila je nekadašnjoj bliskoj prijateljici Jovani Tomić Matoroj na brutalne uvrede koje joj je izgovorila u ponedeljak, u "Pretresu nedelje".

Matora je kivna na MC Aleks zbog turbulentnog odnosa koji su imale u prošloj "Zadruzi", a nakon što joj se slična stvar dogodila u aktuelnoj sezoni sa Ivanom Puzić, Tomićeva je posumnjala da ju je njena bivša simpatija s namernom "poslala" u "Zadrugu", u nameri da od nje "napravi psihopatu", budući da su iz istog grada.

Foto: Jelena Simonović, Pink.rs/P. Radosavljević

Matoru je dodatno izrevoltiralo to što je čula da MC Aleks javno podržava Puzićevu, pa je tokom "Pretresa nedelje" osula drljve i kamenje po bivšoj ljubavi.

Neka p*ši k*rac MC Aleks, zato što je deset meseci glumila ovde i odgovarala joj je priča! Pop*šiš mi k*rac i skini mi se sa grbače, majmunko! Znam da hoćeš da uđeš, i da uđeš neću te videti, majmune glupi! Nemoj da se dičiš time "imam pravo da igram igru" i da se vadiš na tužne priče, j*bem te u usta ta žvalava - siktala je Matora.

MC Aleks joj je sada odgovorila - u izjavi za naš portal ona kaže Matoru najviše boli to što nije uspela da bude sa njom.

Što se tiče obraćanja meni direktno, mogu samo da kažem da je i dalje isfrustrirana i da ne može da se pomiri sa činjenicom što nije uspela da bude sa mnom - zaključila je MC Aleks, a potom istakla da ne vidi sličnost između svog odnosa sa Matorom i onog koji je imala Ivana Puzić.
Ja sam Ivani pružila podršku generalno za učešće kao devojci iz Banja Luke, iako je ne poznajem. Moj odnos sa Matorom se ne može porediti sa Ivaninim jer ga nije ni bilo. Ja sa Matorom nisam bila nikada, dok Ivana jeste, tako da ne znam zašto me pominje Matora u kontekstu kada priča o bivšim devojkama. To mi je dokaz da je i dalje boli Zadruga 5.

Na kraju, MC Aleks u razgovoru za Pink.rs kaže da joj je muka svaki put kada čuje za svoju bivšu drugaricu.

Ne znam kakve tužne priče spominje Matora, meni je super. Svi mi imamo neke teške periode u životu sa kojima se borimo u spoljnjem svetu, ali ona to ne može razumeti jer živi zatvorena godinama. Nema potrebe za vređanjem i za pretnjama. Iskreno malo mi se povraća od nadimka Matora i kada je neko spomene.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Jovana Tomić Matora i MC Alek