AKTUELNO

Na javnim događajima ih ne možemo videti zajedno.

Žika Nikolić je zbog prirode svog posla veoma medijski eksponiran, ali članovi porodice voditeljka ne vole medijski da se eksponiraju, te tako mnogi zapravo ne znaju kako izgleda njegova supruga.

Foto: Pink.rs

Naime, 22. jula 1988. godine na železničkoj stanici dok je čekao tramvaj za Kalemegdan upoznao je Zoricu i odmah započeo zajednički život sa njom. Slučajnost je uzrokovala time da se upoznaju njih dvoje, pošto je Zorana pre toga propustila tramvaj za Novi Beograd. Opisao je u jednom intervju Žika.

Upoznali smo se sasvim slučajno, 24. jula 1988. na tramvajskoj stanici. Dok sam ja čekao tramvaj za Kalemegdan na Železničkoj stanici, Zorana je promašila tramvaj sa Novog Beograda, pa je izašla na toj stanici. I ona je krenula na Kalemegdan, ali je sišla baš na ovoj stanici da bi upoznala mene. Kasnije smo se ponovo sreli na Kalemegdanu, gde sam ja radio "Poselo" , a ona je sa drugaricama bila u restoranu košarkaškog kluba Crvena zvezda. Jednostavno, bila je sudbina da se upoznamo, i to kada smo se videli treći put istog dana - prisetio se Nikolić.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Sedam godina kasnije na isti dan su se venčali i već dvadeset četiri godine su u braku. O braku je uvek davao klasične savete i citirao da iza svakog uspešnog muškarca stoji uspešna žena. Njegova supruga je diplomirani ekonomista, a na javnim događajima se nikada ne pojavljuje sa njim, a kako izgleda POGLEDAJTE OVDE.

Autor: pink.rs

#Žika Nikolić