AKTUELNO

Iako je nedeljama bio neodlučan, Marko Marković sinoć se tokom žurke u "Zadruzi" opredelio za atraktivnu Maju Marinković, kojoj je direktno priznao da mu se sviđa, a potom su pali i strastveni poljupci.

Tim povodom oglasio se Majin otac Taki Marinković, koji tvrdi da Staniju Dobrojević, Markovu bivšu devojku, on odavno ne zanima, te da za vezu zgodnog Crnogorca i njegove ćerke ne vidi prepreku.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović, Tv Pink Printscreen

- Porazgovarao sam sa Stanijom, ona je rekla da sa Markom nije duže vreme, da su ostali u dobrim odnosima, da ga je samo dovezla u Šimanovce. Ja njoj verujem, u nju imam poverenja maksimalno. Maja sada ima zeleno svetlo, bar što se tiče drugarice... Ako joj ne postane bivša drugarica (smeh) - kaže Taki, koji veruje da njegova ćerka i Crnogorac mogu biti u skladnoj, normalnoj vezi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se ne mešam u Majinu ljubav. Znamo mi Marka već dugo, Maja se muvala sa njim u drugoj sezoni... Marko je fin, kulturan iz dobre porodice. Ako je ovo prava ljubav, podržavam, samo da ne bude tuča i tih stvari... A koliko znam, Marko je jako fin i kulturan, vaspitan, nikada nije bio nasilan. Nije on kao oni manijaci. I brata mu znam, mnogo fin dečko

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: D. T.

#Maja Marinković

#Marko Marković

#Stanija Dobrojević

#Taki Marinković