AKTUELNO

Pevač Mikica Bojanić važi za porodičnog čoveka - u braku je sa suprugom Dušicom, koja mu je podarila troje dece kojima se u potpunosti posvetio, međutim nije tajna da je imao veoma uzbudljivu mladost, a sada su isplivali njegovi "rani radovi".

Na društvenim mrežama pojavila se njegova stara, u potpunosti obnažena fotografija nastala u mladosti, kada je bio u jeku popularnosti. Za sada nije poznato pod kojim okolnostima je Mikica pozirao potpuno nag, a pre više od petnaest godina, kada je ova fotka preplavila domaće medije, izbio je neviđeni skandal.

Foto: Pink.rs/S. Zindović

Pažnju su tada privukle i pevačeve skrivene tetovaže, a fotografiju koja je izazvala pravu buru u medijima možete pogledati OVDE.

Inače, tada se pričalo da je njegov otac, popularni pevač narodne muzike Miloš Bojanić, napravio haos u porodičnom domu zbog sinovljeve eksplicine fotografije. Tada se u medijima spekulisalo da je došlo do žestoke svađe oca i sina jer je, kako se pričalo, obrukao oca koji je marljivo i bez skandala gradio višedecenijsku karijeru.

Foto: E-Stock/TikTak

Inače, Mikica je u mirnu luku uplovio sa Dušicom, a svojevremeno je u domaćim medijima govorio o tome kako je počela njihova ljubav.

- Upoznali smo se slučajno 2008. godine u Čikagu i ljubav je planula odman na prvom susretu. Ja sam tada bio na američkoj turneji, a ona je iz svog rodnog grada Vindzora u Kanadi, došla u Ameriku i eto, sudbina je odradila svoje. Zabavljali smo se tri meseca koliko sam ja bio u Americi, a posle toga sam je verio. Nekako sam osetio, znao da će ona biti moja do kraja života. Otišao sam prvo u Kanadu kod njenih roditelja, od oca i majke zatražio njenu ruku, pa tek onda nju pitao da li želi da su uda za mene i ostatak života provede sa mnom. Naravno, odgovor je bio potvrdan sa obe strane.

Autor: D.T.

#Mikica Bojanić