AKTUELNO

Ovakvu noć Šimanovci ne pamte!

Sinoćna žurka u Zadruzi je ostavila mnoge zadrugare, ali i gledaoce bez teksta. Na samom početku, niko nije mogao da očekuje da će se neke stvari desiti.

Foto: Pixabay.com, Pink.rs

Zadrugari su uveseljavali celo veče fantastični DJ Neba, ali i brat Mikice Bojanića, Bane koji je atmosferu u kazinuo doveo do ludila.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom startu videla se neverovatna bliskost između Lil Broksa i Maje Marinković koji se nisu odvajali. Iako je Bilal u vezi sa Ivanom Puzić izgleda da mu to nije predstavljalo problem pa se zabavio sa Majom. Njih dvoje su bili jako prisni, a Maja je svoje ruke prebacila preko njegovih ramena dok su igrali na bini.

Nakon toga, Maja je Bilala uzela po svoje, te je mlad jutjuber Maju pratio sve vreme, ali je u nekoliko momenata trčao kod svoje devojke Ivane kako bi je obasipao poljupcima.

Sa druge strane čuveni "kokošinjac", kako su iz zadrugari nazvali, Anita Stanojlović i Ana Spasojević su konstantno obletale oko Marka Markovića, pa je Anita u jednom momentu kada je davala Marku piće izjavila da želi da ga napije kako bi ga iskoristila.

Maja se u jednom momentu odvojila od Bilala i razgovarala sa Marinom Popović kojoj se poverila da joj je teško da bude sama, pa je priznala da najviše klipova koje gleda su njeni klipovi sa Milanom Jankovićem Čorbom.

Kada se vraila na žurku, Maja je opet bila u društvu Bilala Brajlovića sa kojim se grlila i mazila.

U jednom momentu je Marko Marković primetio da Maja nije u Bilalovom društvu pa je krenuo da obleće oko nje. Marković je nekoliko puta zagrlio Maju, ali mu to nije bilo uzvraćeno u istoj meri. Kad je Marko odlučio da nastavi svojim putem, Maja je samo prevrnula očima i nastavila da igra, ali se ovonedeljni vođa konstno vraćao kod Maje.

Njihova bliskost je naterala suze na oči Ani Spasojević, koja je zaplakala na ramenu Zorice Marković. Dok su za to vreme Maja i Marko razgovarali u kazinu i on je priznao da je veoma emotivan jer je popio.

Maji i Marku se pridružio Bilal koji je Marka upitao šta traži u društvu osobe kojoj se on sviđa, ali je na kraju ipak Marko ostao sa Majom. Zbog toga je Lil Broks brže bolje otišao u društvo Milice Veselinović na samo par metara od Maje i Marka. Broks je sve vreme ispitivao Milicu o njenim emocijama prema Markoviću.

Nakon toga, Bilal koji je celo veće proveo u društvu Marinkovićeve, zaigrao je ispred nje i Marka sa Anom Spasojević.

Nakon što je Bilal sprečio zbližavanje Maje i Marka , njih dvoje su nastavili da uživaju, pa su obavili razgovor u kojem su oboje pričali da su drugari, a sve vreme su bili na korak od poljupca, pa je čak Marko ispitivao Maju da li bi ga poljubila da su napolju.

Bilal je nakon toga otišao kod Ane Spasojević i sa njom razgovao kod hotela. Sve vreme ju je ispitivao o Marku, pa govorio o njegovoj vezi sa Ivanom, a onda pokušao da poljubi Anu.

Marko i Maja su u jednom momentu otišli kod Drveta Mudrosti kako bi dobili još alkohola pa su morali da priznaju svoje tajne.

Darko me je na intervjuu pitao koju devojku mi je Marko rekao da mu se sviđa, rekao je ja, mislio je na mene - rekla je Maja.
Potvrđujem. Jedina stvar koja me koči kod tebe je tvoj način veze. Ti si radar. Priznajem sve, rekao sam. Je l' se ja tebi ne sviđam? - pitao je Marko

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam to rekla, ali moraš da poradiš na stavu i ne možeš da imaš kokošinjac pored sebe - rekla je ona.
Rekao sam da mi se sviđaš, ne plašim se ja tvojih reakcija, samo to ne treba ni meni ni tebi - rekao je Marko.

Nakon što su se Maja i Marko vratili iz Rajskog vrta u kazino, Lil Broks i Ana su stali pored njih i prisno igrali. Broks je u nekoliko navrata izlazio sa Anom, i tražio štek gde može da je poljubi, ali mu to nije polazilo za rukom.

Tokom noći došlo je do sukoba između Veljka Simića i Dijane OG u koji se umešao i Marko Stefanović, pa je Veliko napao Marka i regovalo je obezbeđenje. Zbog toga je Veliki šef doneo odluku da Simić bude kažnjen mesečnim honorarom.

Marko i Maja su uživali u emotivnim baladama i gledali se u oči, pa su u jednom momentu čak i zaplesali, po svemu sudeći bili jako blizu prvom poljupcu, koji se ubrzp i desilo.

Ana Spasojević otkrila je Sandri Bakši da Anita Stanojlović plače zbog zbližavanje Maje i Marka, da bi nakon toga Bakša otkrila Broksu i Ani da se priča po Zadruzi da su se njih dvoje poljubili.

Lil Broks nakon celonoćnih avantura prišao je Ivan Puzić, koja je bila vidno izrevoltirana zbog njegovog ponašanja. Njih dvoje su se raspravljali ostatak večeri a on se sve vreme pravdao da nije ništa uradio sa drugim zadrugarkama, a pravi haos je nastao kada je Ana Spasojevć otkrila da je Bilal pokušao da je poljubi. Njih dvoje su se pomirli u toku noći pa su pali vreli poljupci.

Nema sumnje da će se situacije sa sinoćnje žurke žestoko komentarisati već danas kada Nenad Aleksić Ša i Miljan Vračević budu ugostili zadrugare u svojoj radio emisiji Amnezija, zato ostanite uz TV Pink, a sve vesti o najgledanijem rijlitiju čitajte na portalu Pink.rs!

Autor: N.B.