AKTUELNO

Iskreno!

U novom izdanju emisije "Amidži šou", voditelj Ognjen Amidžić ugostio je pevačice Anabelu Atijas, Sandru Rešić i Gocu Tržan, pevača Peđu Jovanovića i pobednika "Zadruge 5" Dejana Dragojevića.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragojević je tokom svog gostovanja istakao da mu se život nakon pobede u "Zadruzi" dosta promenio, ali i da je za to zaslužan i njegov brat David.

Ima života i posle "Zadruge", a veliki udeo u svemu tome ima David. Budi me svako jutro da idemo da trčimo, šetamo, treniramo, on se bavi i tom ishranom... I ja sam se malo raširio kao on! Smršao sam 4 kilograma za dve nedelje, planiram da nastavim dalje s tim. Imao sam anksioznost od gomile ljudi, da se pojavim bilo gde - otkriva Dejan, pa nastavlja:

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Gde god da se pojavim, nemam mira. Bili smo nedavno u Sarajevu, nisam mogao da izađem napolje, od restorana do auta je bilo 50 metara, to je bio haos! Napredovao sam u tome, pre se recimo nisam javljao na nepoznate brojeve, a sada se javim! Sad mi je mnogo lakše, oslobađam se. Oslonio sam se na Davida, on funkcioniše mnogo lakše i bolje nego ja, ja da bih upao u to funkcionisanje treba mi par godina, tako da, hvala Bogu, imam njega - zaključuje Dejan u emisiji "Amidži šou".

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.