AKTUELNO

Ali i objasnio kakva je godina pred nama.

Omiljena jutrnja emisija "Ne gledam ti ja to" u studiju RED TVa u gostima je imala Stefana Dragojlovića - numerologa.

Stefan je objasnio da se čuveni i omraženi retrogradni Merkur, sa retrogradnim planetama završava 2.10.2022. Rekao je i da je pred nama godina sedmice. Godina duhovnosti, spoznaje i samospoznaje. Godina prihvatanja i praštanja. Intuicija će se izoštriti, probudiće inteligenciju i proširiti duhovne kapacitete.

Naravno, ni naši voditelji nisu mogli da promaknu Stefanovom oštrom numerološkom oku.

"Ona je tvoja refleksija, a i ti si njena" - rekao je Bori za Milicu.
"Vi ste se spojili jer imate slične karmičke programe" - objasnio je njima Stefan.

Dodao je i da su karmičke veze teške, kao i da karmički partneri uvek idu i vraćaju se jedni drugima. Milicin broj je 3, a Borin 8. Ti brojevi imaju privlačenje, zameranje i prebacivanje krivice. Bora je ponekad gord, jer osmica nikada ne voli da bude kriva, a trojka voli da voli i da bude voljena, pri tom traži bezuslovnu ljubav.

Interesantna stvar je da je i Bori i Milici rečeno da će ući u brak 2024. godine. Stefan je rekao Milici da je za nju značajan 5. mart sledeće godine, jer će se od tog momenta njen svet promeniti. Što se Bore tiče - on voli kameru i Stefan misli da bi mu bilo super da uđe u "Zadrugu". Bora se našalio da bi Mici volela da on uđe u "Zadrugu", jer kako Bora kaže - da ona može da švrćka na slobodi, a da njega prati u Beloj kući. 

Foto: Printscreen /Promo

Šta je još Stefan pričao sa našim sjajnim voditeljima, predstavljanje Milicine nove kuce Foksi, komentarisanje zadrugara možete videti na RED TV Youtube kanalu, a za novu dozu zabave i interesantnih informacija svakog radnog dana od 7h do 12h pratite RED TV i emisiju "Ne gledam ti ja to".

Foto: RED Tv

Autor: S.P.

#Biće sve u REDu

#Bora Santana

#Milica Kemez

#Ne gledam ti ja to

#Red Tv