AKTUELNO

O ovome nije mogla ni da sanja!

Afera Maje Marinković sa vanbračnim suprugom njene drugarice Aleksandre Subotić, Petrom Pecom Raspopovićem, zvanim Peca Vijagra, digla je ogromnu prašinu u medijima, koju je razotkrio upravo portal Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Aleksandra je u jednom od svojih lajv prenosa na društvenoj mreži Instagram plakala zbog toga što joj je učinio, kako Peca, tako i Maja, koja je kod njih dolazila kao njena drugarica, pa je čak, čuvala i njihovo dete.

Foto: Pink.rs, Instagram Printscreen

Afera Maje i Pece trajala je nekoliko meseci, ali je nakon toga naprasno pukla, kada je Marinkovićeva odlučila da ostavi Pecu Vijagru jer, kako navodi, emocije su se gasile i više nije bilo ono što je nekada bilo.

Pre mesec dana, na svom Instagram profilu, Aleksandra je okačila sliku sa svojim vanbračnim suprugom i tim povodom je stavila tačku na sve spekulacije da im je u odnosu, nakon pomirenja, Maja bila predmet svađa.

Foto: Instagram.com, Pink.rs, Pixabay.com

Godinu dana pre nego što je i mogla da pretpostavi da će da joj se ovo dogodi, Subotićeva je odgovarala na pitanja njenih pratioca na društvenim mrežama, gde se, između ostalog našlo i pitanje: "Da li bi oprostila veliku izdaju i pružila novu šansu?! (u ljubavi naravno)", na šta je ona dala totalno kontradiktoran odgovor u odnosu na ono što je zapravo uradila kada je sve zadesilo.

Ne nikada - Ne mogu da zamislim da moj muškarac posveti pažnju drugoj devojci ili ima nešto intimno s njom i onda sve to opet radi sa mnom! Meni je to neoprostivo - da je zadnji na svetu, a ni jedan nije! - odgovorila je Aleksandra.

Foto: Instagram.com/ @sandrasuboticss

Autor: Pink.rs

#Aleksandra Subotić

#Maja Marinković

#Petar Peca Raspopović