AKTUELNO

Marko otkriva da je kao desetogodišnji dečak bio na pragu da pogleda smrt u oči i da je to najjeziviji osećaj sa kojim se suočio.

Pevaču Marku Bulatu, iako na pragu šeste decenije, mnogi muškarci zavide na fizičkom izgledu tačnije top formi koja se godinama ne menja. Iako komplimenti stižu sa svih strana, pevač kaže da se nikad nije bavio fizičkim izgledom jer mu je to poslednja važna stvar u životu.

- Ne bavim se telesnim, to je najmanje važno, ali radim lagani trening, po neki sklek- počeo je priču Bulat i dodao:

- Imam i bore, nemam botokse, nemam hijalurone, ne radim nikakve tretmane kao mnogi muškarci sad.

Foto: E-Stock/Aleksandar Nalbantjan

Treningom se kaže najviše bavi zbog kondicije, neophodne da isprati dvoje male dece, zbog kojih najviše i želi da ostane što duže u životu, ali kao veliki vernik tvrdi da nema problem da se sutra sa istim i pozdravi. Ipak, Marko otkriva da je kao desetogodišnji dečak bio na pragu da pogleda smrt u oči i da je to najjeziviji osećaj sa kojim se suočio.

- Bila je gomila snega, a ja sam hteo sa ograde od metar i po da skočim u tu gomilu na glavu. Nije mi bilo svejedno ali su me nagovarali da skočim i da sam kukavica ako to ne uradim. Skočio sam, nabio sam vrat i izgubio moć disanja. Par sekundi nisam mogao da udahnem ni da izdahnem, izleteo mi je pršljen. Tada sam mislio da ću da umrem. Da sam polomio pršljen sad bih bio u kolicima - sa jezom se prisetio Bulat.

Nažalost u tom trenutku niko od okupljenih mu nije prišao niti ponudio pomoć, što je situaciju za malog Marka učinilo još težom.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Smejali su se svi. I onda sam udahnuo i to je bio najlepši udah u mom životu - priča pevač.

Kako je danas otac, Bulat je iskoristio priliku da prokomentariše kako bi reagovao da se njegova deca sada nađu u takvoj situaciji, tačnije da njih neko nagovori na takvu stvar.

- Zavisi kako bih saznao, da li na vreme ili kasno. Ali, edukativno, pedagoški, pokušao bih da objasnim na sve moguće načine opasnosti, pokazao bih im do kakve nesreće bi moglo da dođe, i pomagala kakva bi mogla da koriste, da vide na internetu slike, tada bi se opravdano plašili reči koje si rekao. Jer deci samo kad kažeš njima to na drugo uvo izađe, ovako bi vizuelizovali - objasnio je Marko.

Autor: M.K.