AKTUELNO

Svi su stigli da uveličaju bajkovito venčanje!

Mihajlo Šaulić, sin pokojnog pevača Šabana Šaulića i generalni konzul RS u Cirihu, i njegova trudna izabranica Marina Velimirović izgovoriće sudbonosno "da" u jednom od najelitnijih beogradskih hotela.

Foto: Pink.rs/J. Matić

Venčanje će biti u elitnom hotelu, a pojavili su se i prvi gosti među kojima je mnogo poznatih ličnosti. Neki od njih su Rade Vučković, Hasan Dudić, Zoran Pejić Peja i Emir Habibović sa ženom, Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš sa naslednicima, Saša Saško Nikolić, Marina Tadić sa suprugom, Saša Matić, Ivica Dačić...

Foto: Pink.rs/J. Matić

Foto: Pink.rs/J. Matić

Foto: Pink.rs/J. Matić

Potrudio sam se da lepo izgledam, uvek sam govorio da odelo čini čoveka. Šaban je bio vrlo veseo na svadbama ćerke Sanele i Ilde, ali je želeo da oženi Mihajla. Mislim da je baš ovako nešto želeo, siguran sam da je Goca preuzela organizaciju na sebe da sve bude kako je on hteo. Mi, njegovi prijatelji potrudićemo se da uveličao ovaj događaj iako Šaban nije tu - rekao je Peja za Pink.rs.

Foto: Pink.rs/J. Matić

Srećan sam, bio bih srećniji da je moj brat živ, ali ja sam tu. Koliko mogu da uveličam ovo veselje. Da bude kako treba sve, ja ću da tugujem do kraja života. Šaban je palio cigaru, stalno se pitao kada će da oženi sina. Neka bude srećan u braku i ima mnogo dece - rekao je Hasan sa knedlom u grlu za Pink.rs.

Foto: Pink.rs/J. Matić

Gordana Goca Šaulić, kao i Mihajlove sestre, Ilda i Sanela Šaulić, takođe su pristigle u elitni prestonički hotel, a emocije nisu krile, te su od uzbuđenja otkrile i pol bebe, koju Mihajlo i Marina čekaju.

Brak je jedna velika količina ljubavi, tolerancije i razumevanja, ja sam mu to poželela, a on je imao to kod kuće da vidi. Tolerancija mora da postoji, ljubav i tolerancija moraju i tako jedino mogu da se prebrode problemi. Oni čekaju devojčicu, Bože zdravlja. Život ide dalje, ali sa nekom setom u duši - otkrila je Šabanova udovica.

Foto: Pink.rs/J. Matić

Autor: P.R. / J. M. Đ.