AKTUELNO

Poseban dan za njih!

Mihajlo Šaulić, sin pokojnog pevača Šabana Šaulića i generalni konzul RS u Cirihu, i njegova trudna izabranica Marina Velimirović izgovoriće sudbonosno "da" u jednom od najelitnijih beogradskih hotela. U emisiji "Premijera - Vikend Specijal" reporter Nemanja Vujičić uključio se uživo i porazgovarao sa Ildom i Gocom Šaulić.

Brak je jedna velika količina ljubavi, tolerancije i razumevanja, ja sam mu to poželela, a on je imao to kod kuće da vidi. Tolerancija mora da postoji, ljubav i tolerancija moraju i tako jedino mogu da se prebrode problemi. Oni čekaju devojčicu, Bože zdravlja. Život ide dalje, ali sa nekom setom u duši - govorila je Goca na samom početku uključenja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko je danas bio najviše uzbuđen? Da li Šaban danas najviše nedostaje? - pitao je Nemanja.
Nedostaje svaki dan, danas najviše - rekla je ona.
Ja sam bila najveselija, malo da razbijemo tešku priču. Poseban dan, toliok smo čekali da Mihajla oženimo, očekuju prinovu. Danas je poseban dan da se veselimo i radujemo za njihovu ljubav i sreću. Ovo su posebne emocije, divan dan i trenutak za porodicu, srce je kao kuća - nastavila je Ilda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ilda je otkrila da li su mladenci već smislili ime za dete.

To ne mogu da otkrijem, znam, ali ne mogu da otkrijem. Bože zdravlja da to prođe kako treba, pa će onda biti jedno lepo i specifično ime - rekla je Ilda.
Kako je izgledao vaš dan? - upitao je Nemanja.
Euforičan, kako sam otvorila oči pustila sam muziku. sređivanje, došli smo ranije, svi smo se okupili. Posle podne je prošlo divno, prepostaje da uživamo i da se veselimo, zaokružimo ovaj divan dan - govorila je Ilda.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta kaže Ema? - pitao je Nemanja.
Ona kiti, svi smo okićeni. Njih tri su na zadatku, zabavljamo se i srećni smo - govorila je Ilda.
Goca je rekla da je zadovoljna snajkom, a ti? - pitao je Nemanja Vujičić.
Prezadovoljna, to je ta. Ako je on srećan, mi smo srećniji zbog njega. To je nedostajalo u našoj familiji - istakla je Ilda.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: A. N.