AKTUELNO

Uzbuđena!

Mihajilo Šaulić, generalni konzul RS u Cirihu i sin pokojnog pevača Šabana Šaulića i njegova trudna izabranica Marina Velimirović za nekoliko sati će izgovoriti sudbonosno "da". Tim povodom za medije se oglasila Gordana Šaulić i otkrila kako teku poslednje pripreme.

Foto: instagram printscreen

Uzbuđena sam jako, teku poslednje pripreme, evo baš sada sam kod frizera. Prpreme za venčanje traju od jutros, svi su ovde, a mladenci su u hotelu gde će se i spremati - rekla je Goca na početku, pa dodala:
U 16 sati očekuje se skup zvanica, jedva čekam da sve počne. Ovih dana u meni se mešaju sreća i tuga, za mene je ovo tužan dan jer je Šabanova najveća želja bila da se njegov sin Mihajlo oženi, a sada mu se ova želja i ispunila - zaključila je Goca.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Podsetimo, prema ekskluzivnim saznanjima domaćih medija, mladenci su za venčanje izdvojili više od 70.000 evra. Oni su za svadbeno veselje u hotelu iskeširali čak 48.000 evra, dok su za dve venčanice koje će Marina nositi odvojili 20.000 evra.

Inače, buduća supruga Šabanovog sina je diplomirani pedagog i radi kao prosvetni radnik. Mihajlo, koji je inače generalni konzul Srbije u Cirihu, za kuma je odabrao dugogodišnjeg prijatelja koji se ne bavi javnim poslom, dok će Marini kuma biti najbolja drugarica. Prema rečima našeg izvora, ovoj svadbi će prisustvovati 400 zvanica. Oni su odabrali najskuplji meni u tom hotelu, pa je cena po osobi 120 evra.

Foto: Instagram.com/marina12_______

Autor: P.R.