AKTUELNO

Ne zna se ko više grmi!

Pevačica i bivša "modelsica", Ivana Stamenković Sindi, odmarala je u jednom luksuznom letovalištu, a sada je izazvala veliku pažnju na jednom venčanju na kojem se pojavila.

Foto: Instagram.com/sindi_models

Nekadašnja članica grupe "Models" za ovu priliku odabrala je dug krem haljinu koja je pratila liniju njenog tela, dok su prorezi na rukama, struku i kukovima otkrili ono ispod nje. Ona je pozirala nasmejana, a ispod mrežice se videlo sve i komentarima se nije znao broj.

Takođe, na Instagramu osvanula je i fotka sa njenim 10 godina mlađim izabraniko, a svi kažu da izgledaju prelepo.

Foto: Instagram.com/sindi_models

Podsetimo, Stefan Plavšić, dečko Ivane Stamenković, poznatije kao Sindi Models, nedavno je uhapšen u velikoj akciji MUP, BIA i Tužilaštva za organizovani kriminal. Kako se saznalo, Plavšiću su lisice na ruke stavljene u streljani, u kojoj su pala i dvojica policajaca Jedinice za obezbeđenje, kao i još trojica osumnjičenih, među kojima je i strani državljanin T. L, zbog sumnje da su bez odobrenja Ministarstva unutrašnjih poslova, koristili opremu i službeno naoružanje, automatske puške, pištolje i municiju koji su u vlasništvu srpske policije.

Posle saslušanja u Tužilaštvu za organizovani kriminal, postupak protiv njega je obustavljen, jer je utvrđeno da on i još jedan uhapšeni, nemaju nikakve veze sa oružjem koje je toga dana pronađeno u streljani u Novim Banovcima, niti dvojicom policajaca i jednim stranim državljaninom kojima je određen pritvor posle saslušanja.

Foto: Instagram.com/sindi_models

Autor: Pink.rs