AKTUELNO

Burna noć je iza nas!

Turbulentna dešavanja obeležila su noć u "Zadruzi 6". U ptvom delu večeri, upoznali smo nove učesnice Slađanu Lazić i Jelena Mitić, a nakon toga usledila je emisija "Pitanja novinara."

Prva učesnica koja je ušla  Slađana Lazić.

Ja sam rekla da ćeš ostaviti sve bez teksta. Koliko imaš godina - rekla je Dušica.
Dolazim iz Užica, dugo sa radila u sportskoj radnji, onda sam počela da se bavim fitnesom. Želja mi je da postanem fitnes instruktorka - rekla je Slađana.
Da li si zauzetas ili slobodna. Ko ti se od zadrugara najviše dopada - upitala je Dušica.
Svi verovatno očekuju da ću reći Marko, ali se meni najviše dopada Uroš. Ne sviđa mi se njegov stav, ali je privlačan - kazala je Slađana.
Ko ti se ne sviđa od učesnika - upitao je Darko.
Ko ti se ne sviđa od učesnika - upitao je Darko.

 Jelena Mitić je naredna zadrugarka koja se uselila u Belu kuću.

Ti si medicinska sestra? - upitala je Dušica.
Da, imam diplomu, sad sam asistent u jednoj firmi, dolazim iz sela Šapina, '91 sam godište. Nemam muža, ni dečka. Bila sam verena, ali se nismo slagali - kazala je Jelena.
Ko su ti bili favoriti - upitala je Dušica.
Ša mi je bio simpatičan, kao muškarac i kao rijaliti učesnik - kazala je Jelena.
Kakvog si temperamenta - upitala je Dušica.
Umem da budem agresivna. Verbalno sam takva. Kada se posvađam sa partnerom, onda sam baš žustra - kazala je Jelena.

Nakon emisije "Vandredno ubacivanje", počela je emisija "Pitanja novinara". Voditeljka Dušica Jakovljević dala je reč novinaru portala Pink.rs Darku Tanasijeviću. Darko je podigao Maju Marinković.

Majo, slušao sam te pažljivo prethodnih dana šta si govorila, kako si komentarisala neke odnose u koje si upletena. Rekla si da te ne prija da budeš akter nekih priča i da ono što Marko Marković radi liči na ekskurziju u osnovnoj školi - krenuo je Darko.
Da, tako sam rekla. Totalno sam se distancirala, u korektnim odnosima sam sa njim, ali više nemamo tu relaciju kao pre. Jasno sam rekla kako stoje stvari i održala sam reč. Ne pripadam tom trouglu, četvorouglu, kokošinjcu... Mislim da sam te neke stvari prevazišla i tu mi nije mesto. Ne želim da šaljem neku sliku. Bilo mi je malo dosadno, ja gotivim Marka, ali da postoji neko simpatisanje, ne - rekla je Maja.
Rekla si da si bila u kokošinjcu da nahraniš kokoške. Koju si najviše nahranila? - pitao je Darko.
To je činjenično stanje. Devojke trče za njim, to njega odbija. Da želi da bude sa nekom devojkom, ušao bi u taj odnos. Anita kaže da se povlači iz odnosa, pa ide od kreveta do kreveta, pita za njega, trči za njim. Milica kaže da se povlači, pa flertuje u prolazu. Kod Ane postoji emocija, nije obostrana, ali Ana non-stop brine da li je gladan... On ima taj neki gard, mogu do granice do koje on dozvoli. Ja mislim da Marku to imponuje, svaki muškarac voli da devojke trče oko njega. On je ipak bio sa Stanijom, ona ima reputaciju, uspešna je devojka, treba da drži taj nivo. Ne sme da dozvoli sebi kvantitet, već kvalitet - dodala je Marinkovićeva.

Ispred portala Pink.rs nalazi se Darko Tanasijević, koji je imao pitanje za Maju Marinković, a nakon njenog izlaganja podigao je i Milicu Veselinović kako bi prokomentarisala.

Milice, dobro veče. Zbog čega si ti Hurem za Maju? - pitao je novinar
Ja sebe smatram tako, ne samo za Maju, nego za sve. Nisam konkretno na nju mislila, ali ako se tako shvata neka bude - rekla je Milica
Kad si planirala svadbu sa Markom, neko ti je rekao da se on već obećao Maji, a ti si rekla da ja sam druga, ali je i Hurem bila druga žena - podsetio ju je Darko.
Nje rekao za nju, već da je on u priči i sa ostalim devojkama. Ne znam ko može ozbiljno da shvati to o bračnom životu. To je sprdanja - rekla je Milica.
Sve ti ej jasno, iz tog razloga sam s epokvukla iz te rringe ringe raja priče. Malo mi i smeta ovakav kadar., sa tim osobama na ovakav način. Sramota me je da budem sa njom kadru, nisma ja na ekskurziji. Na< stranu pa nek se deca igraju i Hurem i ringe raja - rekla je Maja.
Velika je razlika između nas dve, i dragoo mi je da je tako. Ona ima samopiouzdanja posle svega i svačega, nisam iskompleksirana da ponižavam druge kako biih uzdigla sebe. ne upoređujem mene i nju, pre svega, dosta je starija. Ti si rekla d ane želiš lažne frke, pa si rekla da ti je dosadno, indirektno provociraš, komentarišeš - rekla je Milica.

Novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević je nastavio da razgovara sa Milicom Veselinović u emisiji "Pitanja novinara" nakon njene svađe sa Majom Marinković.

Milice, isplanirala si život sa Markom, sanjala blizance, život u Podgorici, šta je bilo kad si se potrudila? - pitao je Darko.
Ja sam se malo našalila, ne znam ko je to mogao da shvati ozbiljno - rekla je Milica.
Da li te je stid svega što si dozvolila sebi? - pitao je Darko.
Krivo mi je što mi je rijaliti krenuo u drugom smeru, nisam želela ovo, želela sam da se istaknem u drugom svetlu, nije mi to pošlo od ruke. Krivo mi je što sam dozvolila sebe da me neko svrstava u kokošinjac. Bilal mi je rekao: "Milica, zar ovo sebi da dozvoliš?". Rastužila sam se malo. Razlika između mene i ovih devojaka je što sve pričaju da su zaljubljene, a onda pričaju: "On je ovakav, Stanijin bivši, nema stav". Meni je Zorica zamerila što ga branim. Neću nikad da pljujem bivše partnere, kao i momka koji mi se sviđa. Znale su kakav je, da je kulturan. Nisam ja ta koja je jurila za njim - rekla je Milica.

Tokom pauze za reklame u emisiji "Pitanja novinara", Slađana Lazić se zbližila sa Jovanom Tomić Matorom i Majom Marinković. Sve tri su drugarice Tijane Ajfon, a ovo ih je spojilo. Njih tri su pričale o Zlatiboru.

Ja otišla da odmorim, tri dana bila na afteru - otkrila je Matora.
Pa Pecu i mene su uhvatili na Zlatiboru. Zlatibor je koban - dodala je Maja.
Uzeću apartman tamo - otkrila je Tomićeva.
Ja mislim da sam rekla sve dobro u svađi sa Milicom - govorila je Marinkovićeva.
Da, pusti ti Milicu malu... Ona ne sme da ti se suprotstavi... Hajde sad, kad te neko pita... - istakla je Slađa.
Inače, Anita mi nije dala da sedim pored Marka - rekla je Lazićeva.
To je moje mesto od prvog dana - ubacila se Anita.

Novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević je u emisiji "Pitanja novinara" završio razgovor sa Milicom Veselinović, a potom je podigao Anu Spasojević, kako bi i sa njom porazgovarao o Marku Markoviću.

Ja za Markom ne trčim, meni je dovoljno da on zna i da ja znam. To što se Anita i Milica bore, trče, to je njihova stvar - rekla je Ana.
Tebi niko ne veruje da ti se on ne sviđa? Zbog čega te je blam toga? Bežiš od tog priznanja. Da li bi volela da budeš sa njim u vezi? - pitao je Darko.
Ja sam to već priznala. Sada se stvarno samo družimo. U ovakvoj situaciji sigurno ne. Bila bih sa njim. Ali nema više toga, ja sam u svojoj glavi to isključila i ne razmišljam o tome - priznala je Ana.

Tokom emisije "Pitanja novinara", predstavnik portala Pink.rs, Darko Tanasijević postavio je pitanje Aniti Stanojlović.

Anita da li ti se Marko gadi ili više ne? - pitao je Darko
Ne znam kako ste shvatili, ali mislila sam na njegove postupke. On mi se još uvek sviđa. Previše je drzak prema meni, nije pravedan, nije me branio ni jednom, a zna šta osećam. Grubli je prema meni nego devojkama iz kokošinjca - rekla je Anita.
Taj ponedeljak je izgleda prekretnica i za tebe i za Milicu

Nakon razgovora sa Majom MarinkovićAnitom StanojlovićMilicom Veselinović i Anom Spasojević, novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević podigao je Marka Markovića.

Prokomentariši sve ovo što su izjavile Maja, Anita, Milica i Ana - rekao je Darko.
Prvo da se osvrnem na to što je Maja rekla. Ja nisam rekao da sve zavisi od mene, rekao sam da zavisi od oboje. Ovo ostalo što je komentarisala, za ekskurziju, to je na osnovu druženja sa drugim curama. Ja nisam nešto zagrejan previše ni za jednu curu. Meni se stvarno na početku svidela Anita, hteo sam da pustim neko vreme, posle mi se nisu svidele neke stvari. Što se Ane tiče, naglasio sam da nju ne bih želeo... Ona je meni jako draga osoba, smatram je lojalnom osobom, koja može da bude prijatelj, ne bih želeo da je izgubim u tom smislu. To što ljudi pričaju da mi je spremačica, to je jako ružno - rekao je Marko.
Ana je priznala emocije, ne može da pobegne od toga. Da li misliš da je nekim postupcima vučeš za nos i daješ lažnu nadu? - pitao je Darko.
Verovatno da je tako. Ako treba, ja ću sa njom da popričam povodom toga, ne želim da joj dajem lažnu nadu. Draga mi je, želim sa njom da budem drug - odgovorio je Marković.

Tokom reklamnog priloga, nova učesnica, Slađana Lazić, obratila se Marku Markoviću koji joj je poljubio ruku.

Meni je žao kad ovo vidim, šta je problem, ja znam da ove ribe ništa - rekla je Slađa.
Odakle znaš, ko ti je rekao? - pitao je Marko
To je smejurija - rekao je Marko.

Tokom pauze za reklame u emisiji "Pitanja novinara", Ana Spasojević je izašla na cigaretu sa Ivanom Dragićem, koji joj je na samom početku rijalitija izjavio simpatije.

Spasojevićka je rešila u Podgoricu, da li tamo ili ovamo - dobacio je Miljan Vračević, a onda se pojavio Marko Marković.
Izda me, proda me - rekao je Marku Ivanu, pa krenuo u šetnju sa Anom.
Kako si se is*o sad, kakvu lažnu nadu - rekla je Ana.
Neću da budem kriv - dodao je Marko.

Tokom emisije "Pitanja novinara" Zorica Marković i Marko Petrući pričali su u pušionici o Marku Markoviću.

Miljan kaže da ga je Stanija dovezla, možda su ostali u korektnim odnosima. Ružno je jer nije odbranio ženu, trebao je da kaže ako pljuje po njoj, pljuje i po njemu. Ova mala plače gde u srce mora da pogodi svakog sa tim autićem, a on ne priđe. Bio je u njenom krevetu, grlio se, ljubio se, a on je ne pita ni šta joj je. Gde je ljudski faktor tu - rekla je Zorica.
Pa i ja joj priđem - rekao je Petrući.

Nakon pauze za reklame, nastavila se emisija "Pitanja novinara". Novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević pokrenuo je novu temu. Darko je podigao Ivana Marinkovića.

Imao si ozbiljne svađe i okršaje sa pojedinim zadrugarima proteklih dana. Pokazala se neka netrpeljivost, da to neko vreme tinja. Kako komentarišeš to što su se Kristijan i Miljan u razgovoru zapitali šta je bilo Goci Tržan, pa je dozvolila sebi da bude sa takvim degenerikom? - pitao je Darko.
Ja nisam 11 godina sa tom ženom, gledaću je samo kao majku mog deteta. Svih ovih godina, dok sam u žiži javnosti, navikao na te prozivke. Kako godine idu i godine prolaze... Ona nije niti bila učesnica rijalitija, niti će biti, iz totalno druge branše je. Može sama da se brani, ne uključuje se u te prozivke - rekao je Ivan.
Ovde je prozivka na tvoj račun, ne njen, ovde si ti u njihovim očima degenerik - dodao je Darko.

Darko Tanasijević je imao pitanje za Kristijana Golubovića u vezi prethodnog izlaganja koje je imao Ivan Marinković.

Pošto on kaže da mi nemamo argumente, njega sam upoznao u kafani kod njegovog suparnika, upoznajem ga kog bije žena. takav utisak mi ostavlja da je jajara, sve najlošije sam gledao i slušao o njemu. ne smatram da ima neki pokazni kvalitet kao uvau čovek. Predstavlja se kao fudbaler, a nika dga nisam vide. Znam da služi kao džak za udaranje. Čovek kao on me pita da li su mi kroks klompe original, kaže postoje i fejk, što da ne nosim - rekao je Golubović.
I Uroš Ćertić je komentarisao da verovatno imaš neku fejk obuću, Poneo si sto pari i poređao po pabu - rekao je Darko.

Kristijan Golubović je u emisiji "Pitanja novinara" pričao o sukobu sa Ivanom Marinkovićem, a o ovom zadrugaru je nastavio da priča i za vreme reklama.

Ne mogu da zamislim da je on j*bao Gocu Tržan. On je izgledao ovako i pre. Glava teleća u umaku. Nije ni zgodan, ni lep... Ne mogu da zamislim. Ima taj maliciozni trenutak, provocira ljude. On nabija tenziju do te mere da diskvalifikuje ljude, cilja na jake igrače, jer ne može drugačije. Gubi tlo pod nogama, kad verbalno izgubi, ide na najkvarniju notu - pričao je Kristijan.

Kristijan i Miljan Vračević su nakon toga pričali zadrugarima kako ih Ivan provocira tako što komentariše njihove stvari.

Kaže meni da lažem ljude da imam pare i da vozim Audija. Nebitno šta smo mi, koja je ciljna grupa da nas proziva? - govorio je Miljan.

Emisija "Pitanja novinara" je u toku. Predstavnik portala Pink.rsDarko Tanasijević postavio je pitanje.

Možemo da se sprdamo, ja bih voleo da se on šatro ne boji mene da ću kao da ga bijem. Ja mogu da nasrnem, ali da budem surov, nisam. Neću majke mi, a majka mi je umrla, diskutabilno. Ja ga baš gotivim kao rijaliti zamlatu, on ima te monologe, i odličan je za to. Ja sam molio Boga da uđe on, Maja Nikolić, Vendi, da iskopate Ekrema. Nama pravim igračima je potrebno da pravimo sprdnju - rekao je Kristijan.
Ivan kaže da ti nisi pravi rijaliti igrač - ubacio se Darko.
Nisam ja sam sitan kriminalac, lopov iz Dm-a. Vrzmam ih malo, da mi date kićanović za kikiriki semenke. On sad pravi lažnu frku, kao ako kažemo nešto lažno Kristijanu on će nas prebiti, ako sam ja toliki debil a ti toliki provokator. Ja sam njegovom sinu više dao nego on u alimentaciji. On ne može da vidi pare koje smo Miljana i ja napravili našim klipovima - rekao je Kristijan.

Nakon poslednje pauze za reklame u emisiji "Pitanja novinara", novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević nastavio je razgovor sa Kristijanom Golubovićem, koji pre toga izjavio da zadrugari napadaju njega tako što udaraju Adama Labunskog.

Mene je iritiralo to kako se ponašao Uroš. Ja sam još u školi branio slabije, nemoćne. Sažalio sam se na Adama, svidela mi se njegova energija. Nije stereotipno, ovo je otkrovenje, on, Cveta, ovi mladi momci, Bilal, pa i Roberto Bađo na svoj način. Nisi stereotipni. Ja sam one u prethodnoj "Zadruzi" zvao rumunski gimnastičari, ove nisam tako. Sve ih gledam pozitivno, nismo pokvareni da ispod oka kažu nešto, a lupaju me po ramenu. Stao sam u Adamovu zaštitu. Kad su mnogi krenuli na njega, to je mikro udar na mene. Išao sam na soluciju da zaustavim sukob odmah, reset sam napravio, da se ne bi nastavilo iživljavanje nad slabijem. Sve ove lignje i školjke koje se žale na mene da sam nasilan... Ja nikad ne bih lomio naočare, cepao stvari, polivao jogurt po 30 puta. Jednom, ne više puta - pričao je Kristijan.
Kad sam stao u njegovu zaštitu, video sam da je konflikt dublji. Tad sam shvatio da vetar duva ka meni. Dečko se isprepadao, psihički je bio na nulti, bio je pred izlazak. Prvi put sam digao belu zastavu da nekoga ubeđujem da ostane. Uroš je robusan, crn, maljast, markantan, ima taj stav i građu. Da on običnog pevača tako... - rekao je Kristijan.

Darko je podigao i Uroša Ćertića.

Da se zahvalim gospođici Marinković, gospodinu Marinkoviću i gospodina Goluboviću što su digli šer, da se zahvalim zadrugarima koji su se danas iskompleksirali, pa su me naveli: Očigledno sam bacio bombu kompleksa nižih vrednosti. Slažem se, nije trebalo da me dovede jedan pevač, pevač u pokušaju da me dovede do toga da izgubim kontrolu. Kao što on brani slabije, tako i ja žene od ljudi kojima rade kompleksi. Nemam ništa protiv Kristijana, ne bojim se nikoga, ne trebaju mi drveni advokati. Što se mene tiče, u korektnim smo odnosima, tako će i da ostane. Niko mene neće posvađati sa njim. Ako smatra da sam hteo da udarim na njega, tako što sam udario na čoveka, greši. Ja sam stao u zaštitu devojčica, jer je on stalno u deset ujutru pravio buku. Niko nije rekao da on ne zna da peva, ima natprosečan vokal - rekao je Uroš.

Predstavnica sedme sile, prozvala je Sandru Bakšu, a potom je reč dobio i Danijel Višić.

Da li si se napokon sama sa sobom dogoovrila da li si, koliko bila u vezi sa Danijelom i šta ste radili? - pitala je novinarka.
Videli smo s emožda pet puta, dva puta sami, ostalo u društvu. Ništa nismo radili. Prvi put smo bili sa Draganom Spasojević kod Kristijana da ručamo, drugi put kod mene u stanu na dva sata, treći put se ne sećam, treću put na Pinku i peti put pred ulazak u karantin - rekla je Bakša.
Čudno je da niste za pet puta niste imali odnose, vi ste mladi - rekla je novinarka.
Rrekla sam da smo s edva puta videli sami, u stanu i pred karantin. Se*s nismo imali, kao što sam i rekla - rekla je Sandra.

Predstavnica sedme sile je nastavila da priča sa Sandrom Bakšom u emisiji "Pitanja novinara", a naredna tema bio je njen raskid sa Bilalom Brajlovićem.

Bilal te je šutnuo kad je video sa kim ima posla - rekla je novinarka.
Svako ima pravo da radi šta hoće, apsolutno me ne zanima. Da, krivo mi je, sviđa mi se. Videćemo šta ću raditi, osećam se loše, otom-potom. Ne znam šta da kažem, nek bude da ne znam - rekla je Bakša.

Ustao je i Bilal Brajlović.

Što se tiče s*ksa Bakše i Danijela, ja sam rekao da me to ne interesuje, bio bih sa njom i da je spavala sa njim i da nije, meni je normalno da ljudi imaju odnose, treba što više, meni treba da dođe što spremnija. Da nešto smrdi kod njih, smrdi. Zato sam se sklonio, a i iz nekih drugih. Sandra je na početku prema meni bila top, a onda je počela da baca na psihopatu, budalu... Meni je to rekao njen najbolji drug od 20 godina. Svidela mi se, ali sad sam sa Ivanom, sa Ivanom mi je prelepo. Ja nemam pravo da sudim, možda sam gori. Mene zanima šta se dešavalo šta je bilo dok smo bili zajedno. Ne mislim da je ona loša, ali ti njeni postupci... Rekla je da će da me uhodi, ceo dan je tu, meni treba prostora da budem svoj, ne može neko da me izvodi 20 puta sa žurke jer je meni lepo. Psihopata je prema meni, da je lažov, ne mislim. Ljudi misle, nek se njima pravda. Nije bila iskrena što se tiče tih odnosa, ali nemam više šta ja tu da gledam - rekao je Lil Broks.

Ispred portala Pink.rs nalazi se Darko Tanasijević koji je imao pitanje za Ivanu Puzić, na koju se nadovezala i Matora.

Da li si ti iskreno osetila neku simpatiju prema Matoroj i zbog čega si odlučila da se distanciraš i isključiš? - pitao je Darko
Bilo mi je lepo, to je trajalo taj jedan i po dan i posle sam videla neke stvari. nisam htela da je uvredim, ali ona to traži, jeste posesivna je, ljubomorna, napadna, smarala me je i ja sam to upakovala na lep način, ali evo, je*iga. Ja sam ispala folirant i sve najgore, ta neka peckanja - rekla je Ivana.
Ta osećanja i neke emocije i simpatije, da li je to još prisutno? - pitao je novinar.
Ne, ništa, sad me malo i nervira. Prokomentarisala sam da je jako ružno što je pričala bolestan brat. Ovo naše sad je normalan odnos - rekla je Ivana.

Jovana Tomić Matora je ostala da stoji u emisiji "Pitanja novinara" nakon sukoba sa Ivanom Puzić. Novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević pokrenuo je novu temu.

Matora, rekla si da ti nije jasno ponašanje Uroša Ćertića prema tebi. Šta ti smeta? - rekao je Darko.
Prosto, kad mi nešto zasmeta, kad mi deluje kao napad... Iako je on samo preneo Ivanine reči, meni to nije izgledalo tako. Danas sam čula da nešto komentariše u dvorištu, da prosim za ljubav. Uroš može da bude najgori ovde, to ne može da pokvari naš odnos, samo njegove reči i moje. Imali smo razgovor od pola sata, rekli smo jedno drugom sve. U pravu je, nekad ja ne mogu da dođem od reči od prijatelja koji žele da me opravdaju. Ali tada, znaš kako mi je delovalo, da neko moj ustaje i govori da radim iste stvari, a zaista ne radim. Ja reagujem u trenutku, on isto. Prgavi smo oboje. Meni je to toliko delovalo strašno - rekla je Matora.
Ja sam prošao slične situacije sa njom pre sedam godina, ponavlja slične greške. Sviđa mi se što se udaljila od Ivane, ne traži ništa od nje. Neću da remeti svoje zdravlje kao što je radila. Ja je savetujem da se devojke izjasne kao bi ili lezbijke, pa da onda stupi u vezu sa njima - dodao je Uroš.
Ušla sam ovde, doživljavam sa ovim klincima blagi pubertet, Svetislava zinula, očešala bi se o sve. Malo sam se zaigrala sa Ivanom, ali Bože moj. Prošle godine sam maksimalno degradirala sebe - nadovezala se Tomićeva.

Predstavnik portala Pink.rs, Darko Tanasijević postavio je pitanje Ani Spasojević i Ša. Oni su prokomentarisali izjavu Uroša Ćertića da čine Matoroj medveđu uslugu.

Uroš misli da vi savetima činite Matoroj medveđu uslugu. On je malo žustriji i oštriji, ali ispada da joj on želi bolje - rekao je Darko.
Mislim d anjoj niko od mene ne može da želi bolje. Poznajem je u dušu, znam šta će da uradi, kako će da odreaguje. U prethodnim slučajevima je itekako grešila i uhodila neke devojke. Uvek je iskritikujem, čak i ne pričamo po pola sata, sat, dok s ene spusti lopta. Uroš to gleda drugačije, nije provodio vreme sa nama, možda on iz svog ugla vidi tako i nije sporno - rekao je Ša.
Ja znam svoju relaciju sa njom i niko ne može da se umeša. Mislim da se i sad kaje za ono što je bilo sa MC Aleks i da vidi da sam u pravu - rekla je Ana.

Predstavnica sedme sile je pokrenula novu temu u emisiji "Pitanja novinara", odnos DJ Tamaris i Adama Đoganija.

Zbog čega niste uspeli? - pitala je novinarka Tamaris.
Naša veza je bila nedovršena iz spoljnog sveta, ovde je bilo preispitivanja. Kako smo se susreli, krenule su varnice, emocije, nismo razmišljali o ishodu. Potvrdili smo emocije, ima ih i sa jedne i sa druge strane. Ušli smo u vezu. Eto, zbog problema u komunikaciji smo raskinuli - odgovorila je Tamaris.
Ja imam emociju. Ja sam rekla da ni sa kim drugim neću biti - dodala je ona.
Uroš je rekao da si se zakačila za Adama jer je iz porodice Đogani, kako bi mogla da profitiraš - rekla je novinarka.
Ne znam kako bih mogla da profitiram. Ja sam i pre veze i u vezi i posle veze radila. Nisam nikad išla na konto muškaraca. Možete da kažete sa kim sam radila kao DJ, jako velika imena na estradi. Ja to tako ne gledam. To nema logike. Adam i ja smo bili u vezi još pre nekoliko meseci, ta veza je trajala 4 meseca, bili smo u jako prisnom odnosu, to se prekinulo. Čak sam ja nekim prijateljima rekla da se neću pomiriti sa njim, da je to ispričana priča - istakla je Tamaris.

Emisija "Pitanja novinara" je u toku. Nakon rasprave Tamaris Uroša Ćertića, u razgovor se uključio Adam Đogani.

Problem je kad se tebi pruži prilika, i ja ti kažem da kažeš najgoru istinu pa makar i da je najgora, da li si sa mnom zbog para i kakav ti je bio se*s? - pitao je Adam.
Sve sam to rekla Adame - rekla je Tamara.
Odma ću da demantujem. Ako je pitanje d ali sam ja sa njom zbog para, nisam, odma demantujem - rekao je Đogani.
Kad me je tvoj prijatelj vređao, to si trebao da dokažeš - rekla mu je ona.

Na samom kraju emisije "Pitanja novinara", novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević podigao je Super Cvetu i Miljanu Popović, koje su ovih dana imale nekoliko žestokih sukoba.

Zbog čega tebe Cveta ne podnosi? Zbog čega je ljubomorna? - pitao je Darko.
Već sam o tome pričala na času anatomije, smatram da je to zato što sam ja kompletan lik, ne samo spolja, već i iznutra. Devojka zna kako da kaže, spretna je u svemu tome, ali to ne znači da je ne vidim (ljubomoru). Imala sam susreta sa tom vrstom inteligencije i načina ponašanja. Meni je jasno, ja znam sa kim imam posle. Tendiciozna je i maliciozna. Znam sa kim imam posla - istakla je Miljana.
Rekla si da ona ima siledžijsko ponašanje. Ona je samouverena i svesna sebe, da li misliš da se siledžijski ponaša prema ljudima jer su to njoj radili u detinjstvu? - pitao je Darko.

Autor: S.Z.