AKTUELNO

Komentari pljušte na sve strane!

Marina Velimirović, verenica Mihajla Šaulića, generalnog konzula Srbije u Cirihu, pokazala je trudnički stomak. Naime, buduća gospođa Šaulić na društvenim mrežama objavila je fotografiju na kojoj se vidi da je u drugom stanju. Komentari ispod objave samo se nižu, a mnogi ističu da joj ovo stanje veoma prija kao i svakoj ženi.

Foto: Instagram.com

Podsetimo, Mihajlo Šaulić i Marina Velimirović u nedelju će izgovoriti sudbonosno "da". Po želji mladenaca, čitava ceremonija biće održana prestoničkm hotelu i biće zatvorena za javnost, a u istom hotelu biće održano i svadbeno veselje.

Pripreme traju već nedeljam a najuzbuđenija je majka Gordana, kojoj senku tuge na sve baca činjenica da će ovo biti prvo veselje u porodici koje organizuje nakon tragične pogibije supruga, kralja narodne muzike Šabana Šaulića.

Foto: Instagram.com

U pripreme je uključena čitava porodica, za muziku će biti zadužen orkestar Alibi, koji je Šabana pratio na brojnim koncertima u zemlji i inostranstvu, dok će radni pevači biti Aleksandra Bursać i Nenad Manojlović. Šaulićev kum na venčanju biće njegov dugogodišnji prijatelj Darko Ristića, koji je javnosti poznat kao menadžer fudbalera Dušana Vlahovića.

Autor: M.K.