AKTUELNO

Ja sam bila zaljubljena u njega, kad prođem biciklom pored njegove kuće, tresu mi se i noge i ruke, ispričala je popularna pevačica.

U standardnoj rubrici "Petarda" u emisiji "Ami G Show", Ognjen Amidžić postavio je pet nezgodinih pitanja Lepi Lukić, na koja je ona bila više nego raspoložena da odgovori.

Ako ste vi kraljica narodne muzike, ko je kralj?

- To treba narod da kaže, ima dosta kraljeva. I za koleginice koje dobro pevaju, kažem da su kraljice. Šaban Šaulić, Marinko Rokvić, Miroslav Ilić, oprostite ako nekog zaboravim - rekla je Lepa.

Foto: Printscreen

Ko je vaša naslednica?

- Nemam je do sada, jedino kad umrem. Dopadaju mi se mnoge pevačice, ali neka ide svojim putem. Aleksandra Prijović najbolje peva, što jeste jeste - pohvalila je mladu koleginicu popularna pevačica.

Foto: YouTube screenshot

Ko je bila vaša najveća ljubav?

- Jedan Miladin, kad sam imala 16, 17 godina, htela sam u štali da se obesim zbog njega. Nisu mi dali, njegovi su bili bogati, a ja potičem iz siromašne porodice. Ja nisam smela sa momkom da se uhvatim za ruku i šetam. Rekli bi da sam nemoralna, niko ne bi hteo da me oženi. Ja sam bila zaljubljena u njega, kad prođem biciklom pored njegove kuće, tresu mi se i noge i ruke. Videla sam ga posle mnogo godina na mom koncertu u Sremskoj Mitrovici. Prišao mi je posle koncerta, popričali smo i on mi je rekao da je bolje što se nismo uzeli, jer mi nikad ne bi dao da se bavim pevanjem - bila je iskrena Lepa.

Foto: Printscreen

Ako je srce violina, šta je jetra?

- Jetra je jetra - kratko je rekla folk pevačica.

Autor: M. Đurović

#Lepa Lukić

#Ljubav

#pevačica

'