AKTUELNO

Tokom nastupa jedva je stajala na nogama, jer je imala jake glavobolje i vrtoglavicu.

Pevačica Tanja Savić priznala je da je bila teško bolesna, ali da nije želela da otkaže nastupe kako ne bi "ispalila" menadžera i vlasnike klubova.

- Imala sam koronu i bilo mi je baš loše! Jedva sam izvukla živu glavu. Još imam posledice i nisam dobro. Kosa mi opada! Radila sam tako bolesna, baš je težak period iza mene - započinje priču Tanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona dodaje da je tokom nastupa jedva stajala na nogama jer je imala jake glavobolje i vrtoglavicu.

- Unapred mi je bila zakazana letnja turneja i nisam imala srca da je otkažem iako sam bila bolesna. To bi bio problem i za vlasnike diskoteka, ali i za mog menadžera. Naravno, i za publiku, jer bi bili razočarani. Zato sam, i pored korone, pevala! Na bini mi se vrtelo u glavi, osećala sam malaksalost, jedva sam stajala na nogama. Imala sam i jake glavobolje. Samo sam uz Božju pomoć preživela!

Foto: TV Pink Printscreen

Na pitanje kada je tačno shvatila da ima koronu, Tanja odgovara:

- Zbog nastupa sam stigla da se testiram tek pet dana posle prvih simptoma. Test je bio negativan jer je precizan prvih nekoliko dana bolesti, ali su mi lekari rekli da je najverovatnije reč o koroni i da treba da izvadim antitela. Odmah sam ih izvadila i rezultat je pokazao da sam zakačila virus. Imala sam čak 4.360 antitela, što je baš mnogo. Nastavila sam da radim, šta ću...

Autor: M.K.