AKTUELNO

Burna noć iza nas!

Voditelj Milan Milošević sinoć je ušao u Belu kuću, a kao i svakog petka u "Zadruzi" održane su "Nominacije". Ovonedeljni vođa za svoje potrčke odabrao je Maju Marinković i Marka Markovića, pa su zadrugari morali jedno od njih dvoje da pošalju u izolaciju i samim tim mu ugroze opstanak u takmičenju.

Foto: Pink.rs/J. Simonović

Veče je otvorila nominacija Mikija Đuričića, koji nije imao ništa konkretno da im zameri i priznao je da zbog Markove situacije sa devojkama, više krivi njih nego Markovića. Nakon svog izlaganja, Miki je odlučio da sačuva Maju, a Marka pošalje u izolaciju.

Naredni je nominovao Zvezdan Slavnić. On je imao lepe reči i za Maju i za Marka, ali je ipak Markovića poslao u izolaciju.

Maja je nasmejana devojka, vedra. Ne mogu da pričam o situacijama koje su joj se pre dešavale, jer ja nisma bio tu. Jako je kulturna prema meni, tu nema isto nekih grešaka. Da li se ona ovde igra, to ne znam, ali mi to ne deluje ozbiljno. Ja sam gledao prošlu sezonu, bolja je kad je sama, nadam se da će tako ostati. Malo je sve bilo preterano, sve to u prošloj sezoni. Sada je super - rekao je Slavnić.

Na red je došla da nominuje Aleksandra Nikolić, koja je još od prethodne sezone imala žestoke sukobe sa Majom, a iako su privremeno spustile loptu, svađe su se nastavile i u ovoj sezoni.

Što se tiče Marka, smatram da on nije muškarac, nema svoj stav. Nije mi se svidelo to kada su vređali Staniju, na primer Uroš, on je nije zaštitio. On jeste lep dečko, ali nemam mi X faktor. Maja je zaplakala čak i kada se pričalo o Dalili i Filipu. Smaram da bi Maja uvek bila višak kada bi ta priča bila aktuelna. Niko joj ne treba, bolja je takva, a imam jako loše mišljenje o njoj, pogotovo posle pikavaca. Spustila se lopta, a smatram da bi bilo jako ružno da se ona i ja makljamo stalno. Šaljem Maju u izolaciju - rekla je Aleks
Ja komentarisati neću, pogotovo ljude koji me ne zanimaju i nedotiču - dodala je Maja.

Tokom večerašnjih nominacije došlo je i do rasprave Anite Stanojlović i Marka, a ona je pred svima priznala da joj se Markovoć zgadio.

Nemam šta da kažem, Marka šaljem kući, ne mogu više da ga gledam, zgadio mi se. Danas mi se baš zgadio, mene je isprozivao, za Milicu nema šta da kaže, a mene vređa. O Maji mislim sve najlepše, ne mislim ništa loše o njoj - rekla je Anita.
Šta sam ja loše rekao o tebi? - upitao je Marko.
Nisi ustao da me odbraniš danas, ja nemam više ni šta da kažem o tebi - kazala je Anita.

Na red je došao da nominuje i Uroš Ćertić. Iako danima u nazad pokušava da ubedi zadrugare da prema Maji nema nikakve simpatije, večeras je, ironično ili ne, priznao da je ona za njega možda preveliki zalogaj.

Smatam da je Maja imala pogrešne izbore, ona voli mangupe, a ovde ih ima par koji su zauzeti i to poštuju, ali ona je bila sa barabama. Ona je blizanac u horaskopu i ona je takva, ne da da je iko vara, zavlači. Ne mogu nju da pošaljem, zato što mislim da si trebao da batališ ove ekskurzije šesti razred. - rekao je Uroš.
Mnogi su čudno protumačili ono što je Bilal rekao da Maja ima muški polni organ da bi ga ti du*lao ? - upitao je Milan.
Mnogi misle da se ja ložim na Maju, ali nije tako. Ja znam dosta o Maji tako da ne bih komentarisao - dodao je Ćertić.

Na nominaciju Lil Broksa Maja nije uspela da bude suzdržana, a kad ju je prozovao da je deo Markoovog "kokošinjca" odmah je morala da odbrusi.

Imao sam loše mišljenje o Maji, koje sam promenio. Nominujem je jer je i ona ušla u kokošinjac. Rekla je da je ovo niskobudžetna drama, a zašto je onda ušla u sve tu, ako se samo zeza? Ne znam da li joj je samo dosadno, ona sve to radi jer joj je dosadno, ne želi da bude sa Markom - rekao je Bilal.
Ja sam došla da ih obiđem i nahrtanim, da to ne radim bilo bi dosadno. Ostali su fikusi, ne rade ništa. Ja mislim da mi ne priliči da slušam neke komentare. Činjenično stanje je da ne radim ništa na silu, ali kada ustanu i skomentarišu, ne želim da im dajem materijala da me komentarišu. Kada budem pravila sr*nja, onda neka me komentarišu - kazala je Maja.

Sledeća je nominovala Sanja Grujić koja je priznala da prema Maji više neće imati grube komentare, otkako je saznala da je to Marinkovićevu povredilo.

Maja nikada nije bila loša prema meni. Kada sam izašla, dobila sam samo reči hvale od nje, a imala sam nešto sa Filipom, neka druga devojka bi me osudila, a ona me je podržavala i bodrila. Čula sam od Nece, da je Maju povredilo moje komentarisanje, što znači da sam joj draga. Više neću komentarisati za stoloim, nego njoj lično. Marka šaljem, Maju ostavljam - rekla je Sanja.
Jeste me povredilo, ona je kao jedinka, ne treba joj da komentariše to. Samo me je povredilo jer mi je draga, možda je mislila tako, ali kada se meni neko sviđa, ja to kažem - kazala je Maja.

Kad je došao red da nominuje Zorica Marković, niko nije mogao da pretpostavi da će toliko žestoko iskritikovati Marka. Pevačica mu je žestoko zamerila ponašanje prema devojkama, a za njene reči on nije mogao da nađe dobro opravdanje.

Na red je došla i Milica Veselinović. Njene nominacija interesovala je sve zadrugare, zbog prisnog odnosa sa Markom, ali i peckalicama koje su se stvorile sa Majom, nakon što je Marinkovićeva posumnjala da je Milica prenela Aleks detalje njenog raskida sa Pecom Raspopovićem.

Maja i ja smo se upoznale prošle sezone, kada je ušla tada, osetila sam dobru nameru. Rekla je da nema problema, što se tiče Mensura. Meni su ljudi zamerali kako ja mogu da budem dobra sa Mensurovom avanturom? Kada smo izašle, nisam rekla ništa loše o njoj. Jedina stvar koja me je pogodila, kada sam rekla nešto loše jeste zbog toga što me je svrstala u kokošinjac. Sve je krenulo kada si ti počela da komentarišeš Aleksandru i mene, a posle si govorila da sam deo kokošinjca. Nemamo lični konflikt, ali mislim da si scvesna sebe, niko ne može ništa da ti kaže na osnovu fizičkog izgleda. Deluješ nekad tužno, to sam ti rekla, ja se nisam mešala u tvoj odnos sa Aleksandrom, pored toga što sam dobra sa njom - kazala je Milica.
Dobro ti je izlaganje, ja nisam komentarisala ništa do mometa dok nisi komentarisala Budvu i moj odos sa Pecom. Milica me je pozvala, čula je da smo raskinuli, mi smo se posvađali, ja sam otišla za Beograd. Mislim da je ona rekla Aleksandri, ali da neće da kaže. Ako Aleksandra i ja nismo dobre, odakle njoj ta informacija? - rekla je Maja.
Aleksandra i ja smo bile jedine devojke koje su sedele, onda kada je ona prozivala indirektno. Markovu i moju relaciju ne mogu da opišem. Meni je krivo zbog nekih stvari, ne doživljavam ga kao bivšeg Stanijinog dečka, gledam ga kao jedinku, kao što ne bih volela da mene gledaju kao bivšu devojku nekadašnjeg učesnika. Šaljem Maju, ostavljam Marka - nastavila je Milica.

Izlaganje Emila Kamenovog privuklo je pažnju zadrugara, iako je bilo jako kratko. Zauzeti zadrugar i Maja su se distancirali u poslednje vreme, a mnogi sumnjaju da je on ljubomoran na njen prisan odnos sa Markom.

Rekao sam da je Marko zaljubljen u sebe, neće biti ni sa jednom ženom, njega nominujem. Maja je najlepša - kazao je Emil.

Lepi Mića iskoristio je nominaciju kako bi očitao lekciju Marku zbog ponašanja prema devojkama.

Marko ti si postao drzak prema Aniti, a sve devojke kada ih odbaciš one se okupe pa te komentarišu. Marko ne treba ni sa kim da se svađaš,ali moraš da sačuvaš sebe i onu koja ti se sviđa. Takođe moraš da znaš da si sa Stanijom bio tri godine, a sada je neko komentariše kako je loša - rekao je Mića i nominovao Marka.

Naredna je nominovala Jelena Golubović, koja je iskoristila knjiženo delo, kako bi objasnila Markove ljubavne probleme.

U jednog knjizi je jedan junag patio za ženom, druga ga je izvukla iz poroka. On je hteo da se vrati toj prvoj, a nije želeo da povredi drugu, pa se ubio. Ja mislim da ovo neće doći do tih granica. Marko nije umeo da se odluči, podigao mu se ego, dobio je četiri lente. Devojke su skočile za njim, Marko nije uspeo za sebe da se izbori, koja je devojka zaista zaisteresovana za njega. Mi žene kad isprobavamo nbunde, ostavimo kaparu, ukoliko propadne, same smo krive. On je ostavio par dana da se odluči, ali je to izmaklo kontroli. Sve misle da je do njih, time što je dao njima na vremenu, zna da će, ukoliko bude sa nekom od njih, pobrediti ostale. On ne želi da ih povredi, zato se ne izjašnjava. Neka me Marko demantuje, ako negde grešim - kazala je Jelena.
Jeste, živa istina - rekao je Marko.

Kad su svi zadrugari izneli svoje mišljenje o ovonedeljnim potrčcima, Milan Milošević saopštio je da je Marko pokupio veći broj glasova i da je njegov borak u Beloj kući ugrožen. Vodsitelj je takođe otkrio da će se sa Markom u duelu, u nedelju, boriti i Jovana Korbar, koja je imala najmanju podršku gledalaca.

Tokom nominacija Milica se osamila na garnituri sa Lil Broksom. Njih dvoje su sve vreme šaputali i bili jako bliski, a da li je ovo znam da Marko i Sandra Bakša odlaze u zaborav ostaje da vidimo.

Nakon što je Milan Milošević saopštio da će se Marko Marković i Jovana Korbar boriti za opstanak u Beloj kući, Veliki šef poslao je pismo i saopštio zadrugarima da počinje "Igra istine". Igru je otvorio Mikica Bojanić koji je od Tamre Ćosić želeo da zna u kakvim je odnosima sa Matorom.

Prijateljskim - rekala je Tamara kratko.
Marko ko ti se sviđa? Napisao si na papiriću ko ti se sviđa - upitala je Tamara Markovića.
To nije istina, ja ništa pisao nisam. Nema šta da odgovorim. Niko mi se ne sviđa - rekao je Marko.

Kristijan Golubović postavio je pitanje Lil Broksu.

Bilale, danas sam video neki vajb, kada si sedeo pored jedne ženske osobe. Možeš li da objasniš o čemu se tu radi. Znaš ti o kome se radi - upitao je Kristijan.
Priča se o Ivani, da se zna. Ona i ja smo samo tri puta pričali, svidela mi se, istina je, je*iga - rekao je Bilal.

Na sinoćnoj "Igri istine" Aleksandra Momčilović i Ivan Dragić progovorili su o odluci da raskinu.

Jednostavno smo došli do zaključka da naš odnos nema perspektivu - kazala je Aleksandra.

U nastavku večeri Anita je progovorila o odnosu sa Markom Stefanovićem.

Anita, da li misliš da imaš neke šanse kod Marka Stefanovića? - upitao je Stefan.
Ja iskeno mislim da imam. Ne znam ni ja, pitaću ga sad. Marko, da li si sa mnom samo prijatelj, kao što sam ja prema tebi? - upitala je Anita.
Trenutno se samo družimo, ali videmo kako će biti - kazao je Marko Stefanović.

Veliki šef se oglasio i zvonom dao znak da je "Igra istine" završena, a zadrugarima je na adresu Bele kuće stigla bogata nagrada.

Anita i Marko Stefanović odlučili su da zajedno večeraju. Njih dvoje sedeli su za crnim stolom i uživali u nagradi koja je stigla od Velikog šefa.

Milica je otišla do pušionice sa Miljanom Popović i progovorila o odnosu sa Markom. Ona joj se požalila, jer se Marko nije izjasnio samo po pitanju njihovg odnosa, pa priznala da će uzeti stvar u svoje ruke.

Planiram u ponedeljak da mu priđem i da ga pitam na čemu smo, da li smo na relaciji muvanja, imamo ili nemamo komunikaciju, samo da presečem - rekla je Milica.

Matora i Tamara razgovarale su u dnevoj sobi o Ivani Puzić. Njih dve su saznale da je ona sad u fazi muvanja sa Lil Broksom, zbog čega je Matora odlučila da je precrta iz života.

Ivana Puzić i Lil Broks osamili su se u dvorišu u jutarnjim časovima i porazgovarali o njihovom odnosu.

Ne znam kako da mi veruješ, da se ja ne za*ebavam - upitao je Bilal.
Ne verujem ti - rekla je Ivana.

Anita je donela konačnu odluku da završi sa Markom Markovićem, pa je mesto u svom krevetu oslobodila i ugostila Marka Stefanovića.

Autor: A. N.