AKTUELNO

Volela bih da se vratim i kada bih to mogla, obećala bih sebi, naciji, produkciji, majci, ocu da nikada u životu ruku ne bih digla ruku ni na koga, niti ću. Volela bih da budem deo ovog projekta, jako mi je žao - kaje se sada Mitkovska.

Najozbiljnije kršenje pravila rijalitija "Zadruga" sinoć je počinila Anđela Mitkovski, poznatija kao reperka Anđela Veštica koja je u naletu besa počupala rediteljku Jelenu Golubović, zbog čega je momentalno diskvalifikovana iz daljeg takmičenja. Njeno ponašanje osudili su mnogi, a ona se istog trenutka pokajala što je i priznala u intervjuu za Pink.rs, a na šta su ukazale i njene suze prilikom napuštanja "Zadruge".

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Ne osećam se nikako. Slomljena sam, ovo je za mene veliki šok. Već dva, tri dana mi nije dobro, strašno sam se potresla oko nekih stvari i izdaja koje sam doživela. Bila sam dva puta u hitnoj, na ivici da dobijem srčani udar. Vratila sam se u kuću iz sobe za rehabilitaciju po neke svoje stvari, Jelena Golubović me je napala, kao što radi po ceo dan. Nisam mogla da se iskontrolišem, uzvratila sam joj, iščupala sam joj pola kose sa glave i drago mi je zbog toga jer je to jedan ološ od žene koji majka više nikada ne treba da rodi – u dahu priča Anđela i otkriva kako bi se ponašala da može vreme vrati unazad samo nekoliko minuta:

Ne bih to ponovila. Ne kajem se što sam to uradila, ali ne bih ponovila. Jelena je zaslužila javnu giljotinu. Nju može čovek da iskulira, ali i da prsne zbog nje. Volela bih da se vratim i kada bih to mogla, obećala bih sebi, naciji, produkciji, majci, ocu da nikada u životu ruku ne bih digla ruku ni na koga, niti ću. Volela bih da budem deo ovog projekta, jako mi je žao.

Foto: TvPink Printscreen

Poznata kao veoma naprasita, Anđela je, ipak, nekoliko puta uspela da se iskontroliše, ovoga puta nije:

- Trenutak je presudio. Na lekovima sam, nisam ni jela, odbijala sam hranu... Volim da se pobijem, ne mogu da slažem, ali nisam planirala ni na koga da dignem ruku, jer ja ne želim da ispadnem agresivac u narodu, već osoba koja je pametna, normalna i jaka. Sve se bezveze poklopilo. Žao mi je, želela sam da ostanem do kraja, spremna sam bila na kojekakve taktike, da se igram da bih došla do finala, jer me to stvarno interesuje, ali ovo je bio pogrešan trenutak. Da sam prespavala još jednu noć u sobi za rehabilitaciju, ni Jelena ne bi uspela da me isprovocira, do ovog ne bi došlo – ističe Anđela i otkriva razloge zbog kojih niko od njenih prijatelja nije na vreme sprečio ono zbog čega je diskvalifikovana:

- Znali su oni vrlo dobro šta će da se desi, a niko nije stao tu zato što je niko ne voli, svi žele da ona dobije po lobanji. Možda nisu očekivali da ću ja to da uradim, jer sam bila slomljena. Svesna sam ja ko mene unutra voli, a ko ne. Vole me Luna, Sloba, Saška Karan i Lepi Mića, to sam sada videla. Dule i Andrijana me gotive, to znam – ubeđena je reperka, kojoj je jasno da je sada mnogima raskrčila put do pobede.

Foto: Pink.rs

Tačno vidim ko je plakao, kome je krivo, a ko je ciljao na pobedu. Laknulo je Maci jer je znala koliki sam ja favorit, bez obzira na njenu armiju. Na čast onima koji se slade što sam ja ispala, a to je sigurno Mina.

Đekson je moj dildo

Kako je celom ovom dogđaju prethodilo priznanje Nemanje Đerića Đeksona Anđeli da je ne voli ni on, ali i niko u rijalitiju "Zadruga", kao i da je on zaljubljen u Minu, mnogi su došli do zaključka da su je upravo njegove reči izbacile iz koloseka i dovele do nervnog sloma, a potom i do nasrtaja na Golubovićevu:

Ne mogu mene Đeksonove reči da povrede, nisu me povređivali mnogo jači od njega, pa ni on. Povredilo me je to što mi nije zahvalan za sve što sam učinila za njega, i što o njemu nikada nisam rekla ružnu reč. Mogla sam hiljadu puta da ga spustim, ali nisam takva. Da me je povredilo to što je rekao za mene i Minu, pa ne bih joj dozvolila da ode kod njega u krevet. U njega nikada nisam bila zaljubljena – sviđao mi se, dobro mi je bilo, ali nije bilo emocija. Ni Đekson, niti bilo ko ne može da me ponizi – svesna sam ko sam – ističe Veštica i dodaje da je ona, zapravo, bila ta koja se igrala sa njima – Minu je testirala kao prijateljicu, ali i Đeksona, o kojem, posle svega, nema lepo mišljenje.

Nije on uspeo da me nadigra, pokazao je kakav je čovek. Ispao je ološ, zna ko mu je pomogao. U narodu je prikazan kao kreten – kaže mi:“Zaljubljen sam u malu Minu“, pa posle pola sata „Ne, mene boli k*rac za nju“, pa isto veče ima seks sa mnom. Ti si moja igračka, ti si moj dildo, dečko, i to ćeš i da ostaneš. Ustvari nećeš, jer sam diskvalifikovana – našalila se i na tren nasmejala Anđela koja je, ipak, priznala da je povređena.

Foto: E-Stock/Kobra

- Povređena sam ja jer sam dozvolila da mi se podsmevaju dva morona u lice, da pokušavaju da od mene naprave morona, a to nisam. Iskrena sam, dobar sam čovek i sa mnom sve možeš. Ako ima imalo obraza, on posle svega neće spavati, savest će ga ubiti.

Tokom žučne rasprave, Đekson joj je „otvorio oči“ i objasnio da tada izbačeni Saša Rudar ima procentualno skoro identičan broj glasova kao i ona, što dovoljno govori o tome kako se ona, koja je bila ubeđena da je favorit, kotira u narodu. Budući da je to više puta tokom nervnog rastrojstva ponavljala, svi su mislili da je poražavajuće saznanje bilo jedna u nizu svari koje su je dotukle, a nas je interesovalo da li ju je zabolela činjenica da je prema broju glasova slična Rudaru, kojeg uopšte nije smatrala konkurencijom.

Foto: E-Stock/Kobra

Ja sam veliki folirant, to jest pametna žena je ona koja zna kada treba da bude glupa. Nemojte da mislite da neke reči izgovaram nesvesno i da ne znam šta govorim. Suze su bile iskrene, nervni slom je bio iskren... to nije bilo foliranje. Ja sam i te kako jača od Rudara, Saške Karan i 90 odsto njih, to garantujem. To što mi je pričao je budalaština, verujte mi. Da sam ostala, gurala bih do finala. S obzirom na to da sam ja neko ko ne može da trpi takve osobe i ko drugačije rešava probleme sa osobama kao kretenka Jelena Golubović, ja to više nisam mogla da izdržim – kaže Anđela na kraju razgovora.

Autor: D. Tanasijević

#Anđela Mitkovski | Anđela Veštica

#Jelena Golubović

#Mina Vrbaški

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

'