AKTUELNO

Ovo nije prvi put!

Pevačicu Milicu Todorović neprestano svi zaskaču pitanjima kada će da se uda ili rodi bebu, a ona poslednjih godina odgovara jednim te istim pitanjem da nema dečka i da čeka pravog, kao i da bi i ona volela da se ostvari u ulozi majke.Izgleda da se sada nešto dešava kod nje na privatnom planu jer izvor sa njenog sinoćnjeg nastupa u Beogradu otkriva da je Milica dobila ogromnu korpu belih ruža.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Pevačica se pred beogradskom publikom pojavila u dugoj, crnoj haljini koju je na svom profilu na Instagramu pokazala pred početak nastupa.

- Milica izgleda neće da otkriva ništa o tome, ali sinoć nakon nastupa stigla je ogromna korpa belih ruža za nju i jedna kesica poznatog brenda nakita. Da li je dobila neki nakit u toj kesici i koji, ne znam. Uglavnom, Milica je bila iznenađena i to se baš videlo, ali je samo rekla: "Opet?", tako da izgleda da nije prvi put. Nismo skapirali ni da li je od nekog njenog dečka ili od obožavatelja. Njena sestra i menadžer su odneli odmah u auto cveće, Milica je ponela kesicu s poklonom i otišla - ispričao je izvor.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

- Milica je sinoć održala nastup za pamćenje, oduševljenje možete videti i na društvenim mrežama. Privatni život i dalje neće komentarisati - kratko su poručili iz Miličinog PR tima.

Todorovićeva je nedavno u jednom intervjuu istakla da bi želela da bude majka, ali da ništa ne može na silu, te da će sačekati gospodina pravog.

Autor: M.K.