AKTUELNO

Dragana je šokirana zbog ponašanja svojih prijatelja!

U Beloj kući se već par dana vodi rat između bivših partnera Sandre Bakše i Danijela Višića. Sandra je istakla da njih dvoje napolju nisu ni bili u vezi, kao i da su se videli samo dva puta sami, a ostala tri puta u društvu bivše zadrugarke Dragane Spasojević. Bakša je istakla i da njih dvoje nisu imali odnose i da je Danijel gej. Višić je rekao da su dva puta imali odnose i pozvao Draganu da potvrdi da on priča istinu.

Foto: Jelena Simonović, Pink.rs

Stupili smo u kontakt sa Draganom, koja nam je otkrila nešto više o njima.

Ne pratim redovno, ali sam upućena. Pregledala sam snimke od sinoć i iskreno i sama sam u šoku zbog njihovog ponašanja. Počeću od početka. Sandra i Danijel su se dopisivali jedno vreme, međutim, zbog sličnog temperamenta (oboje su brzopleti, prgavi, tvrdoglavi) su se posvađali. Ja sam ih pomirila! Jedno veče smo izašle Sandra, Anja i ja u Beogradu. Sutradan je Danijel dosao po naš, išli smo na ručak kod Kristijana u restoran i vratio nas je za Novi Sad. Sledeća situacija je bila kad je Danijel došao po mene sa još 2 druga, i zajedno smo otišli na žurku zatvaranja Zadruge! Tamo nas je sačekala Sandra. Posle žurke smo svi zajedno otišli na splav. Sve vreme su se grlili, ljubili, igrali... Bili su prisni i veseli. Izašla sam ispred splava sa mojim bivšim momkom, i nisam se ni pozdravila sa Danijelom, niti sam ga uopšte posle toga videla! Ali smo se redovno čuli. Ono što ja provereno znam (to zbog cega me sinoć Danijel pomenuo da se oglasim, jer sam realna i bila sam upućena u sve) jeste - započinje Dragana i nastavlja:

Foto: Privatna arhiva

Da su se jako sviđali jedno drugom! Da su se konstantno čuli i da su se viđali. Neka vrsta "intime" je bila, detalji me nisu zanimali. Čula sam se sa njima pre njihovog ulaska i podržala sam ih od srca! Rekla sam da se drže zajedno i da ne daju jedno na drugo, što me očigledno nisu poslušali. Jako sam razočarana u oboje!!! Ružno je da Sandra aludira na nesto tako, (pri tom je nastavila vezu sa njim, onda nema logike??). Takođe, Danijelu nikako ne priliči takvo ponašanje, ružne reči, vređanje, a o pljuvanju da ne pričam! Šokirana sam... U kontaktu sam sa Sandrinom mamom i ona je kao i ja podržala njihovu vezu... Ta Sandra sa početka nam se mnogo svidela. Ta njena nežna strana... Bili su bas simpatični i slatki - ističe bivša zadrugarka.
Ova sad Sandra i veza sa ovim momkom nam se uopšte ne dopada. Ispala je jako naivna sto se tiče njega. Ne poznajem ga lično, ali mi deluje kao proračunat lik, svestan kamera, namazan... Čula sam da je hvatao za vrat na zurki I to jako osuđujem! Kao i Danijela zbog pljuvanja... To ružno, klošarsko ponasanje... Šta da vam kažem, šta da mislim posle svega??? Evidentno je da su emocije postojale između njih i da još uvek postoje! Da mogu da doprem do njih, da ih smirim, spustim na zemlju, pa ne vrti se svet oko njih! Pod hitno treba da spuste lopte, jer im roditelji napolju doživljavaju slomove... - dodala je Dragana.

Foto: Pink.rs

Autor: M. P.

#Danijel Višić

#Dragana Spasojević

#Lil Broks

#sandra bakša