AKTUELNO

Žestoke kritike!

Upravo je počela emisija "Gledanje snimaka". Voditeljka Ivana Šopić ušla je u Belu kuću i emitovan je prvi prilog.

Zadrugari su imali priliku da vide kako Marko Marković i Ana Spasojević tokom žurke odlaze kod hotela "Zadruga" i pokušavaju da se sakriju od kamera.

Marko je prvi dobio reč da komentariše.

Ovo je bilo pred kraj žurke, ovo je ono što je Mića rekao. Prošetali smo se, ćaskanje malo. Rekao sam da mi prija, stvarno se družimo - rekao je on.
Ovo nije prvi put da mu naslonim glavu, šetamo i družimo se - dodala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da nema kamera da bi se oni j*bali na keca. Malo glume, drže se do granica kao da se ništa ne dešava, a vide se kad ona nasloni glavu na rame i nađe se u svkaoj pesmi - pričao je Lepi Mića.
Ovo je bila pesma od Sandre Rešić, dobro greška si, ali grešiću ja opet - dodala je Spasojevićeva.
Njima to odgovara, uživaju u patnji i nadanjima. Imaju pravo, neka rade šta hoće. Jedna drugu eliminišu, blate da bi odustala druga. Večeras će biti sa Milicom, sutra sa Anitom, ali to je Marko. Mislim kad bi se ugasile kamere da bi tu bilo svašta - nastavio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Pokušaću da uvijem u foliju... Da se druže, druže se. Marku je sve ovo igra, prija mu da mu prilaze devojke, a Ana nije odustala. Ona se ne trka sa drugim devojkama. Ona je svesna da sa Markom neće ući u vezu, jasno joj je da se Marko igra sa devojkama, rekla mi je to. Maja je rekla da ne pokreće priču i ne ulazi dublje sa Markom, jedino bi Anita ušla. Devojke koje su svesne sebe ne žele da se upuštaju u nešto što nije sigurno. Ja nju savetujem da ne provodi previše vremena sa njim. Meni je zasmetalo kad je karakterišu kao spremačicu, ispada smešno. Iako nije tako, deluje tako - pričao je Ša.
On samo da se orkenuo da je poljubi, uzvratila bi - dodala je Miljana.
Moje skromno mišljenje, koliko sam pričao sa Anitom i Milicom, siguran sam da je Milica zaljubljena u Marka, sad vidim i da je Ana. Anita mi je jednom zaparala uši, što se tiče Maje može, ali samo da ne budu Ana ili Milica. Mislim da Ana iskreno gaji emocije prema Marku, sve je okej da se igra, ali da on ne može da se odluči. Barem neka prepolovi - govorio je Mikica.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene samo interesuje da li su ove devojke normlane? Po celu noć gledamo klipove, kako se one osećaju? Ovde ima lepih momaka, nije on jedini da se ovoliok ponižavaju. Ja ovo u životu nisam videla, ne mogu da verujem. Marko jeste lep, možda zanimljiv, ali ima toliko momaka - komentarisala je Aleks Nikolić.
Sve vreme komentarišemo da li su ove devojke normalne. On nije rekao da neće ništa, nego 99% da će to da prestane. Sve kao čekaj da prođe vreme... Zašto osuđujemo devojke, kad on nijednoj ništa nije rekao? Devojke su se zaljubile, brate - pričala je Cveta.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.