AKTUELNO

Generalni konzul Republike Srbije u Cirihu Mihajlo Šaulić u nedelju, 25. septembra, reći će sudbonosno „da” svojoj izabranici, vaspitačici Marini Velimirović.

Šaulić je za kume izabrao Darka Ristića, koji je javnosti poznat kao menadžer fudbalera Dušana Vlahovića. Ristić i Šaulić će tako postati dvostruki kumovi, jer je sin kralja folka pre nešto više od dve godine već venčao menadžera najskupljeg srpskog fudbalera u istoriji. To će predstavljati vrhunac prijateljstva koje traje još iz studentskih dana.

Naime, Mihajlo i Darko su zajedno studirali u Italiji i već tada se stvorila neraskidiva veza između njih. Kasnije su u Londonu zajedno išli i na postdiplomske studije, te je bilo logično da je sve na kraju završilo i kumstvom. Venčanje mladog diplomate, zbog činjenice da potiče iz poznate porodice, izaziva ovih dana ogromno interesovanje javnosti, pa su tako u medijima već isplivale brojne informacije o samom događaju.

Po želji mladenaca, čitava ceremonija biće održana prestoničkm hotelu i biće zatvorena za javnost, a u istom hotelu biće održano i svadbeno veselje. Pripreme traju već nedeljam a najuzbuđenija je majka Gordana, kojoj senku tuge na sve baca činjenica da će ovo biti prvo veselje u porodici koje organizuje nakon tragične pogibije supruga, kralja narodne muzike Šabana Šaulića.

U pripreme je uključena čitava porodica, za muziku će biti zadužen orkestar Alibi, koji je Šabana pratio na brojnim koncertima u zemlji i inostranstvu, dok će radni pevači biti Aleksandra Bursać i Nenad Manojlović. No, može se očekivati da se mikrofona late i zvanice sa estrade, među kojima je svakako prva Gordanina kuma Zorica Brunclik, koja je veliki prijatelj čitave porodice.

Autor: pink.rs