AKTUELNO

Turbulentna noć!

Sinoć je voditelj Milan Milošević zajedno sa zadrugarima napravio retrospektivu događaja u Beloj kući tokom emisije "Gledanje snimaka".

Na prvom snimku pušten je odnos Marka Markovića sa atraktivnom Majom Marinković i Milicom Veselinović. Zadrugari su osudili Markovića da sedi na više stolica, pa su ostali šokiranim kad su čuli koju dozvolu je Veselinovićeva dobila od njega.

Ja sam danas pričala sa Mikijem. Marka gotivim, ali svi znate kako bi se ja ponela da on mene zanima. Ja sam u nirvani, opuštena sam, mene ovde niko ne zanima. Ja njega ne simpatišem u ljubavnom smislu - rekla je Maja.

U narednom videu imali smo priliku da čujemo razgovor Maje i Marka, u kom određuju na kakvoj se relaciji nalaze.

Ovo je Majina igra. Malo je i Markova, ona zna šta njemu odgovara, njemu odgovara odnos sa svim ovim devojkama, on izgleda voli salatu, više od pravog mesa, dobog steka. Mala Milica suptilno iskazuje svoje dopadanje, ali on gleda na nju kao da je providna, a Maja je drugačija u njegovim očima. Njemu telesno i po godinama, Maja više odgovara, a kada bi ušao u vrtić, ne znam kako bi bilo. On kada bi ušao sa Milicom u odnos, ne znam kako bi to bilo, morao bi sve postepeno. Opasan je i namazan - rekao je Kristijan.
Sve mu dopuštaju, sve četri, došuštaju mi sve, da ih pipka i štipka, gledaju u njega, kao u boga. Maja se smeje na silu, Milica stalno priča da odustaje, ali samo na perfidan način pokušava da bude pored njega. Ana je isto tu. Mislim da je Anita jedino u zapećku, nju šikanira. Ne znam zašto ubeđuju same sebe da su jedine, a on ima isti odnos sa svakom, samo u različitom terminu - kazala je Sanja.

Na narednom klipu koji je pušten prikazan je razgovor Sandre Bakše i Bilala Brajlovića, Lil Broksa o Danijelu Višiću za kojeg je rekla da je homose**ualac. On na nejne prozivke nije ostao imun, te je pozvao druga da obelodani njihove prepiske.

Neću da se spuštam na njen nivo. Devojka iznosi laži da bi se njemu dodvoravala, a ona me je ovde molila da imamo neke odnose, nije bio se*s, ali bilo je. Drugi dan smo već otišli kod nje u apartman gde smo imali se*s. Imaju prepiske u mom telefonu, i sve može da se vidi - rekao je Danijel.

Danijel i Bakša su ušli u ozbiljnu raspravu jer je on tražio da se medijima predaju njihove prepiske, te je Sandra poludela. Između njih su pale teške reči, a zadrugari su nasumično iznosili mišljenje o celokupnoj situaciji, te otkrili kome veruju.

Svew ću ja da dokažem, prvo da sam ti svr*avao u usta, da si volela da te tokom se*sa udaram, voli da joj du*e krvavo. A dokazaću i da laže kada govori da sam gej. Ti govriš da te ja gledam, glimiš mene sada - rekao je Danijel.
Po mom mišljenju si ti gora, ako si bila sa dečkom za kog si znala da je gej, onda si ti pokazala da si ti fejk onda - kazao je Miki.

Na narednom klipu koji je pušten prikazan je razgovor Anite Stanojlović i Milice Veselinović o Marku Markoviću. Nakon odgledanog videa, reč je dobio upravo Marko koji je bio šokiran njihovim druženjem. Priliku da komentarišu imali su i Uroš Ćertić i Ana Spasojević.

Meni je to presmešno, njih dve, a ja ću okrenuti priču na drugu stanu. Ona mene juri, ja se sklonim ona sedne opert pored mene - rekao je Marko.
Vi ste ovde zalutali, ovo je Balkanski Holivud. Kako vas tri možete da komunicirate a sviđa vam se Marko. Da nije Maje ne biste postojali - dodao je Uroš.

Zadrugarima je pušten klip u kom Neca i Ivana Puzić razgovaraju o kaskaderu, što je jako pogodilo Matoru, te je nakon što je čula Ivanino mišljenje, odlučila da zauvek stavi tačku na njihov odnos.

Ona je rekla da je Uroš kao Bog, ja sam rekao da nije tako pre svega jer on vređa žene - rekao je Peca.
Ja moram da kažem meni je smešno kako se devojke sete mame i tate kada se desi nešto sa Matorom. Kada dobiju kadar, onda se sete mama i tate. Ona je vama sigurca, jeftine su vam priče - vikao je Ša.

Ivana Puzić ne propušta priliku da se žali na Matorino ponašanje, te su zadrugari gledali kako ona ovaj put o svojoj simpatiji razgovara sa Bilalom Brajlovićem. Jovani je prekipelo dok je gledala kako je ogovaraju, te je pobesnela i svašta rekla akterima video klipa.

Videla sam da među vama postoje varnice, ja vi ste meni lep par, bez obzira na sve što ja prema njoj osećam - kazala je Matora.
To ne želim da komentarišem - rekao je Bilal.

Na narednom klipu koji je pušten prikazan je razgovor Super Cvete sa zadrugarima. Ona je bila besna na DJ Tamaris jer vređa Adama Đoganija. Tamaris je poludela kad je čula kako influenserka priča o njoj, te ju je optužila da sve to radi iz ličnog nezadovoljstva i frustracija.

Ona je od početka krenula da okreće ljude protiv Tamare, meni je drago da su ljudi krenuli da primećuju. Ja moram da kažem da se vidi kako se ona ponaša - rekla je MIljana.

Pušten je naredni video-snimak na kom se vidi kako Zorica Marković tokom žurke prisno igra sa Ivanom Neškovićem. Zadrugari su oduševljeno posmatrali ekran, pa su reč dobili njih dvoje. Oni nisu krili koliko im je bilo lepo, te je pevačica izjavila da je Nešković najlepši zadrugar u kući, a ni on nju nije štedeo komplimenata.

Najlepše veče. Mi smo uživali. Jesam ,ja volim starije - rekao je Ivan.

Nakon odgledanog klipa u kom čujemo razgovor Aleksandre Momčilović i Ivana Dragića, voditelj je reč dao Jeleni Golubović. Zvezda večeri je ponovo počastila ukućane, a i gledaoce svojim golim grudima, nakon čega je dobila gromoglasan aplauz.

Čim izbaciš grudi, za mene si budala - rekao je Ivan.
Jeco daj nam si*e, Jeco daj nam si*e - viakali su zadrugari Jelena im je to učinila.

Nakon završene emisije, Bilal i Sandra Bakša su se osamili i odlučili da sumiraju utiske. Lil Broksa je poremetilo ono što je Danijel izneo na račun njegove sadašnje devojke, te joj je saopštio da mu je potrebno malo vremena da razmisli o svemu.

Danijel me ne zanima, zanimaš me samo ti. Ja hoću da ti kažem da nema porebe da sumnjaš. Da li ti se svim? Je l' ti lepo sa mnom - upitala je Sandra.
Kako neću? Psihopata si, bolesna si. Daj mi samo jedan dan, ti se meni sviđaš - kazao je Bilal.

Autor: M. M.